Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

O Προένσα διαιτητής του τελικού

Ο Πέδρο Προένσα επελέγη από την UEFA για να διευθύνει τον τελικό του Euro 2012 μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας.


O 42χρονος Πορτογάλος ρέφερι είχε «σφυρίξει» και τον τελικό του φετινού Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Τσέλσι που βρήκε νικήτρια την αγγλική ομάδα.
Σημειώνεται, ότι είναι η πρώτη φορά που διαιτητής διευθύνει τελικούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Euro την ίδια σεζόν!

 Ο Προένσα, ήταν ο ρέφερι στα ματς Ισπανία-Ιρλανδία 4-0 και Σουηδία-Γαλλία 2-0 στη φάση των ομίλων, καθώς και στον προημιτελικό Αγγλία-Ιταλία, όπου υπερίσχυσε η Αγγλία στη διαδικασία των πέναλτι.

Περισσότερα »

Η EasyJet "παρηγορεί" τους Γερμανούς οπαδούς!

Εάν υπάρχει κάτι για να "πνίξουν τον καημό τους" οι Γερμανοί που βρέθηκαν στην Πολωνία για το ματς με την Ιταλία, αυτό είναι η προσφορά αεροπορικής εταιρίας για το ταξίδι της επιστροφής. Δείτε την απίστευτη έμπνευσή της (photo).

 Οι Ιταλοί θριάμβευσαν με 2-1 στον ημιτελικό του Euro "στέλνοντας σπίτι" τους Γερμανούς και το γεγονός αυτό ενέπνευσε τους ανθρώπους της EasyJet να προσφέρουν ένα σούπερ-πακέτο στους εκδρομείς οπαδούς της "Νάσιοναλμανσαφτ" στην Πολωνία.

"Στείλτε τους σπίτι" είναι ο τίτλος της νέας διαφήμισης της εν λόγω αεροπορικής εταιρίας, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Τι σε κάνει να πετάς; Με το 2-1 η Γερμανία έχασε το χαμόγελό της. Ας τους κάνουμε τουλάχιστον (τους φίλους της Εθνικής Γερμανίας) να επιστρέψουν στην πατρίδα με συμφέρουσες τιμές".

 Η Εasyjet "σκέφτηκε" τους φιλάθλους της Εθνικής Γερμανίας

Περισσότερα »