Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Νίνης: «Μακάρι να έφευγα νωρίτερα»

Καυστικός εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Λιθουανία. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με αφορμή την μεταγραφή του στην Πάρμα, μίλησε με σκληρά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές.


«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Αυτό το καταλαβαίνεις και από τον τρόπο που μιλάνε στο εξωτερικό για εμάς. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές να φεύγουν όσο μπορούν στο εξωτερικό, οι συνθήκες είναι πάρα πολύ διαφορετικές και βελτιώνεσαι και σαν αθλητής αλλά και σαν άνθρωπος. Στο ελληνικό πρωτάθλημα το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό ενώ έξω μαθαίνεις να παίζεις ποδόσφαιρο. Μακάρι να έφευγα πιο νωρίς, είμαι πολύ βελτιωμένος» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 22χρονου μέσου. 

Πηγή:  ProtoThema.GR

Περισσότερα »

«Χτενίζει» τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να περάσει από... κόσκινο και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, την στιγμή που έχει ήδη ζητήσει να παραιτηθούν όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ για να επαναξιολογηθούν.


Αρκετές είναι οι αλλαγές που αναμένεται να επιφέρει η εμπλοκή του ομογενούς επιχειρηματία στον «δικέφαλο του βορρά». Προς το παρόν ζήτησε λεπτομέρειες σχετικά με το ρόστερ της ομάδας, με σκοπό να οριοθετηθούν οι στόχοι της φετινής σεζόν και παράλληλα να γνωρίζει ο ίδιος τις ακριβείς προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

Εξάλλου μπορεί ο ίδιος να είχε δηλώσει πως μοναδικός του στόχος είναι η πρώτη θέση, ωστόσο δύσκολα φαίνεται ότι θα καταφέρει κάτι περισσότερο από την δεύτερη φέτος, μέσω των πλέι οφ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παράλληλα έχει δείξει και για της ακαδημίες του συλλόγου και την πρόοδό τους, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον ενημερώνουν σχετικά.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

«Κόπηκε» ο Τσιάρτας

Ο Βασίλης Τσιάρτας από εδώ και στο εξής δεν θα ακολουθεί τις αποστολές της ΑΕΚ μετά από απόφαση του Θωμά Μαύρου. Έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στους δύο άνδρες.


Την απόφαση να κόψει τον Βασίλη Τσιάρτα από τις αποστολές της ΑΕΚ πήρε ο Θωμάς Μαύρος. Όπως αναφέρει το GOAL ανάμεσα στους δύο άνδρες υπάρχει ψυχρότητα και ότι πλέον δεν έχουν καλές σχέσεις.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Σοκ με Λο

Τις υπηρεσίες του Έισι Λο θα στερηθεί για περίπου 3-4 εβδομάδες ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη θλάση 2ου βαθμού.


Εκτός δράσης για περίπου 3-4 εβδομάδες θα μείνει ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στους προσαγωγούς κατά την διάρκεια της χθεσινής (11/9) προπόνησης και όπως έγινε γνωστό σήμερα (12/9) έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού. 

Ο Λο δεν έχει ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στην Ιταλία (σήμερα στις 21:30 το πρώτο φιλικό κόντρα στη Σάσαρι) και θα γίνει προσπάθεια να είναι έτοιμος στις 11/10 όπου οι «ερυθρόλευκοι« θα κάνουν πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ.

 Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Κλαίνε τα λεφτά τους στην Γαλατά με Ριέρα

Οι άνθρωποι της Γαλατάσαραϊ ψάχνουν τρόπο να αποδεσμεύσουν τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του.


Πριν από ένα χρόνο ο Ολυμπιακός έκανε ένα εκπληκτικό deal με την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ, βάζοντας στα ταμεία του συλλόγου 4.5 εκ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους).
Ένα χρόνο μετά οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας κλαίνε τα χρήματα που έδωσαν, αφού ο Ισπανός άσος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. 

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Συναντά Μουρίνιο ο Ρονάλντο

Τον Ζοζέ Μουρίνιο θα συναντήσει σήμερα (12/9) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσει το θέμα του 27χρονου.


Συνάντηση με τον Ζοζέ Μουρίνιο αναμένεται να έχει το απόγευμα της Τετάρτης (12/9) ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τη "Marca".
Το θέμα του 27χρονου έχει αναστατώσει όλη τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο "Special One" θα προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Καραγκούνης:"Θα μιλήσω στο γήπεδο"

Ενθουσιασμένος από την μεταπήδηση του στη Φούλαμ δηλώνει ο Γιώργος Καραγκούνης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σημειώνοντας πως ο Μάρτιν Γιολ θα αποφασίσει για το πότε θα χρησιμοποιηθεί.


Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις συνθήκες που συνάντησε στους "κότατζερς" εξηγώντας γιατί επέλεξε την Φούλαμ.
Παράλληλα αποκάλυψε τι του είπε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Μάρτιν Γιολ. 

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Δύο μεταγραφικοί στόχοι στον Πλατανιά

Την περίπτωση απόκτησης δύο παικτών εξετάζει ο Πλατανιάς Χανίων.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday" ο Πλατανιάς έχει καταλήξει στον 32χρονο στόπερ Αμπντουλαγέ Μεϊτέ και στον 31χρονο επιθετικό Σιμόνε Ντελ Νέρο.
Ο πρώτος είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού και με καριέρα σε Ερυθρό Αστέρα, Μαρσέιγ, Μπόλτον, Γουέστ Μπρομιτς και Ντιζόν.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Οριστικά στην Λιβαδειά με Ατρόμητο

Στην Λιβαδειά θα δώσει το "εντός" έδρας ματς με τον Ατρόμητο για τις 24/9 ο Παναθηναϊκός, κάτι που έγινε πλέον και επίσημο.


Το σίριαλ με την έδρα που θα γίνει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για τις 24/9, λύθηκε τελικά με τους πράσινους να πηγαίνουν οριστικά στην Λιβαδειά.
Όπως αναφέρει το πρόγραμμα της Superleague στις 24/9 και ώρα 20:30 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ομάδα του Περιστερίου στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

"Αναληθή τα όσα λέγονται"

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης με γραπτή του δήλωσε χαρακτηρίζει ως αναληθή τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του.


"Είναι πλέον ορατός δια γυμνού οφθαλμού ο πανικός που προκλήθηκε στην αντίπαλη πλευρά από την συσπείρωση των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της χώρας γύρω από την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Με ψέματα αναλήθειες και τόνους λάσπης προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των Ενώσεων", αναφέρει αρχικά στη γραπτή δήλωση που μοιράστηκε προς τον Τύπο και συνεχίζει:

Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

"Έχω στοιχεία και θα πάω στην Αστυνομία"

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία για τις ανώνυμες απειλητικές επιστολές που δέχεται. Τι είπε για την Εθνική, τον Ολυμπιακό αλλά και το επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο.


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3" απειλεί με μηνύσεις για τις απειλές που δέχεται καθώς όπως αναφέρει έχει στοιχεία τα οποία θα προσκομίσει στην αστυνομία.

"Έχω στοιχεία. Θα τα καταθέσω όλα στην Αστυνομία. Θα κάνω μήνυση κατ' αγνώστων για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Απ' ότι μου έχουν πει είναι για τις τρεις ομάδες οι απειλές. Όπως βέβαια έχω και ανώνυμες απειλητικές επιστολές. Το τελευταίο κρούσμα ήταν πριν από 15 μέρες.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Στην ΕΦΙΠ η Παπαχρήστου

Πρώτα τιμωρήθηκε και τώρα απολογείται. Η Βούλα Παπαχρήστου πέρασε σήμερα (11/9) την πόρτα της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος προκειμένου να απολογηθεί για το σχόλιο που έκανε στο twitter το οποίο της κόστισε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.


Το περίφημο twit  της Βούλας Παπαχρήστου λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου απασχόλησε και πάλι την Ολυμπιακή Επιτροπή. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν παρουσιάστηκε ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος και του προέδρου της  Γιώργου Λενού και του Αναπληρωτή προέδρου Γιάννη Βασιλειάδη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το ατυχές περιστατικό που πήρε διεθνείς διαστάσεις  και κόστισε την παρουσία της στο Λονδίνο. Την συνόδευαν ο προπονητής της Γιώργος Πομάσκι και ο δικηγόρος της Αλέξης Αλεξίου. 

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Απώλεια η Αργεντινή, κερδισμένη η Κολομβία (Video)

Η ισοπαλία της Αργεντινής στο Περού περιέπλεξε την κατάσταση στον προκριματικό όμιλο της Νότιας Αμερικής, καθώς έξι ομάδες βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών. Κερδισμένη των αγώνων της Τρίτης η Κολομβία.


Περού - Αργεντινή 1-1 από G.Pavlidis

Στο Εθνικό Στάδιο της Λίμα, η παρέα του Λιονέλ Μέσι άφησε δύο βαθμούς. Το 1-1 με το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε η "αλμπισελέστε", καθώς ναι μεν παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου, αλλά δεν ξέφυγε από τους διώκτες της. Μάλιστα αναγκάστηκε να κυνηγάει τους γηπεδούχους μετά το γκολ του Κάρλος Σαμπράνο στο 22', ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα, αν ο Πισάρο στο 2' δεν είχε χάσει πέναλτι (απέκρουσε ο Ρομέρο). Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ισοφάρισε στο 38', αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους και η Αργεντινή άφησε δύο βαθμούς στη μάχη της πρόκρισης.  

Πηγή: Contra.GR 

Περισσότερα »

Τέλος καλό... (Video)

Στο 86ο λεπτό "λυτρώθηκε" η Ισπανία, στο πρώτο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, 2014, επικρατώντας 1-0 της Γεωργίας εκτός έδρας. Γλίτωσε με ένα βαθμό η Αγγλία κόντρα σε Ουκρανία στο "Γουέμπλεϊ". Νίκη για Γερμανία στην Αυστρία, "πάρτι" για Ολλανδία στην Ουγγαρία, το χρέος τους Ιταλία, Γαλλία. Πρώτη νίκη για Κύπρο, 1-0 την Ισλανδία. Καταιγιστική η Ρωσία στο Ισραήλ, γκολ οι Λαζάρ, Βαβζίνιακ.


Georgia vs Spain (0-1) Soldado (highlights)... από G.Pavlidis

Στην εθνική ημέρα της Καταλονίας, ο Τσεσκ Φάμπρεγας γιόρτασε "λυτρώνοντας" την... Ισπανία στην Τιφλίδα. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στη Γεωργία κι έβγαλε την ασίστ για το Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος αποτέλεσε τη μοναδική "πινελιά" του Βιθέντε ντελ Μπόσκε στο σχήμα που κατέκτησε το τρόπαιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο επιθετικός της Βαλένθια σκόραρε στο 86' και το 1-0 σηματοδότησε την έναρξη της προσπάθειας της "φούρια ρόχα" να διατηρήσει κι αυτό το σκήπτρο. 

Είχε προηγηθεί ένα μονόπλευρο ματς, όπου οι Ισπανοί κυριάρχησαν κατά κράτος, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Τιμούρ Κετσμπάγια, Γκέοργκε Λόρια, βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα, κρατώντας το μηδέν για 73 λεπτά. Ο τραυματισμός του, όμως, έφερε στο ματς τον Ρόιν Κβασχβάτζε, ο οποίος δεν κατάφερε να αποτρέψει την 6η σερί εκτός έδρας νίκη των Ισπανών σε προκριματικά Μουντιάλ. 

Πηγή: Contra.GR 

Περισσότερα »

Δύο και να καίνε (Video)

Δίδυμο υψηλών επιδόσεων αυτό του Σωτήρη Νίνη με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο συνδυασμός των δύο προσέφερε δύο γκολ στην Εθνική ομάδα που ντούμπλαρε τις νίκες της στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 (2-0). Οι ακίνδυνοι Λιθουανοί άντεξαν ένα ημίχρονο.


Greece 2-0 Lithuania | 11.09.2012 | World Cup 2014 από pikayo1G.Pavlidis

  • Εικόνα αγώνα:
Λίγες ευκαιρίες, επιπόλαια γεμίσματα στο πουθενά, καθόλου υπομονή και 45 λεπτά που η πολυπρόσωπη άμυνα των Λιθουανών κράτησε με σχετική ευκολία το μηδέν. Μια κεφαλιά του Γκέκα, ένα φάουλ του Νίνη που απέκρουσε με δυσκολία ο Καρτσεμάρσκας και ένα σουτ του Φορτούνη ήταν οι τρεις περιπτώσεις που η κακή εθνική του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Πηγή: Contra.GR 

Περισσότερα »