Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τα ρόστερ των ομάδων που δεν πήραν άδεια

Διαβάστε ποιοι παίκτες παραμένουν στις έξι ομάδες που δεν κατάφεραν να πάρουν αδειοδότηση και πως διαμορφώνονται τα ρόστερ τους.



Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και την τιμωρία των έξι ομάδων (ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΣ, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Πανιώνιος), ο ποδοσφαιρικός χάρτης διαμορφώνεται αλλιώς.
Οι έξι ομάδες δεν έχουν το δικαίωμα μεταγραφών για παίκτες άνω των 22 ετών, ούτε καν το δικαίωμα να ανανεώσουν συμβόλαια που τελείωσαν σε παίκτες άνω των 22 ετών επίσης. Έτσι εμείς σας παρουσιάζουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες τη νέα σεζόν, με τους υπάρχοντες παίκτες.
  •   ΑΕΚ: Χάνει όλη την παλιά φουρνιά 
Οι ΑΕΚ χάνει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Καφές, Γεωργέας, Κάρλος, Βάργκας) συν τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο που έχουν τονίσει πως σταματάνε την καριέρα τους (ο δεύτερος το έχει αφήσει ανοιχτό να συνεχίσει).
Από εκεί και πέρα απίθανο μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Κώστας Μανωλάς, καθώς το πλάνο της νέας σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με φέτος.
Η ΑΕΚ λοιπόν εκτός από τους νεαρούς θα μείνει και με τους έμπειρους: Αραμπατζή, Κωνσταντόπουλο, Κοντοέ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Σιαλμά, Ρίκκα, Μάκο, Καράμπελα, Γκούντγιονσεν (αν μείνει) και Λαγό. 
  • Πανιώνιος: Ξεμένει από επιθετικούς
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα χάσει πέντε ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Πόγκασιτς, Πιέρ, Ντιμπαλά, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς και Αντούνιες. Με λίγα λόγια χάνονται οι έμπειροι φορ Κούτσι και Ντιμπαλά που βοήθησαν την ομάδα να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.
Το καλό για τον Πανιώνιο είναι πως έχει ένα κορμό με καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για να βγάλει άνετα τη σεζόν, όμως δεν θα μπορέσει να τους κάνει ανανέωση στα συμβόλαια, αφού από τους βασικούς μόνο 2-3 είναι κάτω των 22 ετών.
Αριθμητικά πάντως η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει πάνω από 20 ποδοσφαιριστές έτοιμους.   
  • ΟΦΗ: Σε τραγική θέση
Εδώ τα πράγματα είναι τραγικά. Ο ΟΦΗ χάνει συνολικά 14 ποδοσφαιριστές! Αναλυτικά αυτοί είναι οι: Βεζυρίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου,Ταυλαρίδης, Ούκαρ, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Πίτσος, Μπόντορ, Παπουλής, Ζόρντι Λόπες, Χόρχε Λόπεθ, Μάντζιος.
Αν βάλουμε και τα οικονομικά προβλήματα στη μέση τότε η κατάσταση ξεφεύγει αρκετά. Τώρα ποιοι ποδοσφαιριστές μένουν; Ελάχιστοι. Για την ακρίβεια από την βασική ενδεκάδα είναι μόλις πέντε! Οι υπόλοιποι πέντε είναι νεαροί και ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά. 
  • Άρης: Χάνει όλη την ποιότητα
Ο Άρης αριθμητικά δεν έχει μεγάλο πρόβλημα, αφού κορμός ποδοσφαιριστών υπάρχει για να καλύψει μία σεζόν. Το πρόβλημα είναι όμως πόσοι από αυτούς που έχουν συμβόλαια θα δεχθούν να συνεχίσουν στους κίτρινους.
Στον πάγκο τα πράγματα θα είναι δύσκολα, καθώς αποχωρούν οκτώ βασικοί ποδοσφαιριστές: Πρίττας, Ακόστα, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί, Ντίκο, Σηφάκης, Σολτάνι ενώ ο Κατιδης έχει κάνει προσφυγή.
Ο Νέτο έχει δηλώσει πως θα φύγει, ενώ ο Καστίγιο δύσκολα θα συνεχίσει στους κίτρινους.  
  • Κέρκυρα: Ξέμεινε από παίκτες
Το πρόβλημα με την Κέρκυρα είναι πως χάνει ποδοσφαιριστές που βοήθησαν αρκετά την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Μιλάμε για τους: : Ιωάννου, Τσίγκα, Γκουστάβο, Κοντοδήμο, Μίχο, Γραμμόζη, Γκαλίνοβιτς, Μαρτίν. Εκτός πλάνων είναι οι: Μαζνόφ, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς και Βέντσελ.
Έτσι στο ρόστερ παραμένουν ελάχιστοι παίκτες για το βασικό σχήμα, κυρίως όμως στην επιθετική γραμμή. 
  • ΠΑΣ Γιάννινα: Χάνει τον κορμό του
Στον ΠΑΣ πιάστηκαν απροετοίμαστοι και η αλήθεια είναι πως χάνουν τον κορμό τους, που φέτος χάρισε άνετα την παραμονή στην κατηγορία.
Συγκεκριμένα αποχωρούν οι: Κυριάκος, Μπεσέρα, Πάντος, Μπακαγιόκο, Κηπουρός, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μπεσέρα, Βάντερσον, Σκούφαλης και Ζαμπρέλα.
Ερωτηματικά είναι επίσης οι: Σκούφαλης και Μπάρκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου