Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μια επίθεση... μόνος του

Η εξαιρετική φετινή παρουσία του Στέφανου Αθανασιάδη και ο... ρόλος του στα επτά από τα συνολικά εννιά τέρματα του ΠΑΟΚ της φετινής σεζόν! Διαβάστε αναλυτικα.


Αν μη τι άλλο το ξεκίνημα του Στέφανου Αθανασιάδη την φετινή σεζόν είναι εκρηκτικό. Εχουμε και λέμε... Τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια στην Ευρώπη και το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό. Περιορίζεται όμως μόνο εκεί η προσφορά του νεαρού φορ; 

Μάλλον όχι... Αυτό το λέμε γιατί από τα εννιά γκολ που πέτυχε συνολικά ο "Δικέφαλος" από την αρχή της σεζόν στα επίσημα ματς, ο Κλάους έχει συμβολή στα επτά!
Αυτό γιατί πέρα από τα πέντε συνολικά του γκολ (ένα με Μπνέι εκτός, δύο με Μπνέι εντός, και δύο κόντρα σε Ραπίντ και Πανθρακικό στην Τούμπα), ο ίδιος είχε συμβολή και σε άλλα δύο. 

Αυτό του Ρομπέρ κόντρα στους Ισραηλινούς στην Τούμπα αφού ο Γάλλος χρειάστηκε να πάρει την ασίστ από τον Αθανασιάδη για να σκοράρει και να κάνει το 3-1. Ο Κλάους συνέβαλε και στο τέρμα του Δημήτρη Πέλκα στο 4-1. 

Ηταν ξανά μέσα στην φάση του γκολ και για την ακρίβεια ήταν αυτός που δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μπνέι, ο οποίος έδωσε απέκρουσε με την μπάλα να καταλήγει στον νεαρό ποδοσφαιριστή και να μην δυσκολεύεται να κάνει το 4-1. Ετσι κατά κάποιο τρόπο έβαλε το... λιθαράκι του για το συγκεκριμένο τέρμα. 

Με λίγα λόγια σε ποσοστό 77% των φετινών γκολ του ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης είχε συμμμετοχή, είτε εκτελώντας, είτε δημιουργώντας, είτε... βοηθώντας στο να επιτευχθεί κάποιο τέρμα. 

Αυτό αποδεικνύει και για ποιο λόγο ο Γιώργος Δώνης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό, τόνισε πως ο Κλάους κάνει διάφορες δουλειές στο γήπεδο. Ο τελευταίος είναι γενικώς πάντα μέσα στις φάσεις, αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για τις αντίπαλες εστίες και μέχρι στιγμής η συμμετοχή του στα επτά από τα εννιά τέρματα του ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι... μια επίθεση μόνος του. 

Εφόσον ο Αθανασιάδης συνεχίσει να βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι, τότε φέτος δείχνει ικανός να πάρει τον "Δικέφαλο" στις πλάτες του.
Τα 7 από τα 9 φετινά τέρματα του ΠΑΟΚ που... είχε τον ρόλο του ο Κλάους.

Πηγή: Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου