Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Νίκη η Γιουβέντους, ντεμπούτο ο Νίνης

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Πάρμα στην πρεμιέρα με το γκολ του Πίρλο να μην έχει μπει ποτέ, ενώ έκανε ντεμπούτο ο Σωτήρης Νίνης. Ανατροπή με Γιόβετιτς η Φιορεντίνα.


Η Γιουβέντους ξεκίνησε νικηφόρα την Serie A, καθώς επικράτησε με 2-0 της Πάρμα στο Τορίνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από την διαιτησία.
Αφού ο Μιράντε απέκρουσε πέναλτι του Βιντάλ στο 34', πέναλτι το οποίο δεν έπρεπε να δοθεί λόγω οφ-σάιντ, η "Γιούβε" άνοιξε το σκορ στο 54' με τον Λίχτσταϊνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (58') διαμορφώθηκε το τελικό 2-0, με ένα γκολ όμως δεν μπήκε ποτέ. Ο Πίρλο εκτέλεσε φάουλ, ο Μιράντε μπλόκαρε στα όρια της γραμμής, την οποία δεν πέρασε η μπάλα, αλλά ο διαιτητής με τους βοηθούς του είδαν το αντίθετο.

  
Ο Σωτήρης Νίνης μπήκε στο ματς λίγα δευτερόλεπτα πριν από το... γκολ του Πίρλο και έκανε ντεμπούτο με την νέα του ομάδα, ενώ είχε και μία καλή ευκαιρία λίγο πριν το τέλος, με τον Στοράρι να αποκρούει το σουτ του 'Ελληνα άσου.
  • Ανατροπή με Γιόβετιτς η Φιορεντίνα
Με ήρωα τον Στέβαν Γιόβετιτς η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 την Ουντινέζε στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία στην φετινή Serie A.

Οι "τζεμπρέτε" προηγήθηκαν με τον Βραζιλιάνο μέσο, Μαϊκοζουέλ, στο 28', αλλά οι "βιόλα" έκαναν την ανατροπή χάρη σε δύο τέρματα του Γιόβετιτς.

Ο Μαυροβούνιος ισοφάρισε στο 67' και στο 91' σκόραρε ξανά λυτρώνοντας την ομάδα του, βάζοντας... φωτιά στις κερκίδες του "Αρτέμιο Φράνκι".


Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου