Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βέρτης, ο «Ρόνι» και ο Σεφερλής!

Κάθε λίγο και λιγάκι ο Ροναλντίνιο... έρχεται στην Ελλάδα! Είτε ως υποψήφια μεταγραφή, είτε για τα αγαπημένα του μπουζούκια! Το gazzetta.gr θυμάται τις περιπτώσεις που ο Ρόνι έγινε «Ελληνας»!


Η παρουσία και μόνο του Ρομπέρτο Ντε Ασίς Μορέιρα, αδερφού και μάνατζερ του Βραζιλιάνου στη χώρα μας, είναι αρκετή για να πυροδοτήσει μεταγραφικά σενάρια. Ο «Ντίνιο» αποτελεί το μεγάλο απωθημένο όσων ονειρεύονταν ένα μεγάλο μπαμ και τον χαμογελαστό ποδοσφαιριστή να χορεύει στα ελληνικά γήπεδα. 

Φυσικά, ο ίδιος συνεχίζει τη σάμπα στη χώρα του, όπου διεκδικεί το πρωτάθλημα με την Ατλέτικο Μινέιρο, παρότι οι εμφανίσεις του δεν έχουν καμία σχέση με το ένδοξο παρελθόν. Ο Ρόνι αγαπά τη χώρα μας και το gazzetta.gr θυμάται τα σενάρια που τον έχουν... φέρει στην Ελλάδα. Όχι για τα μπουζούκια και τη Μύκονο, αλλά για το ποδόσφαιρο!
  •  Πρώτη και... φαρμακερή!
Η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ γνώρισε τις... αρετές της χώρας μας ήταν το καλοκαίρι του 2005. Όταν ακόμα ήταν στα ντουζένια του με τη Μπαρτσελίνα, η ΕΠΑΕ έβγαλε από τα ταμεία της 300.000 ευρώ προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα για λίγες ώρες! Ο λόγος ήταν να δώσει λίγη από την λάμψη του στην κλήρωση του 27ου επαγγελματικού πρωταθλήματος Ελλάδας. 

Το... κονέ με τον Κόκκαλη έγινε τότε για πρώτη φορά, αφού ο τότε πρόεδρος είχε ρωτηθεί για το ενδεχόμενο να τον φέρει στον Ολυμπιακό και είχε απαντήσει θετικά. Έκτοτε χύθηκε πολύ νερό στο αυλάκι, αλλά ο παίκτης δεν ήρθε ποτέ!

  • Μύκονος και μπουζούκια!
Από την αρχή «κόλλησε» με τη Μύκονο. Ο Ρόνι έκανε τα δικά του στις παραλίες του νησιού των ανέμων και όποτε έβρισκε την ευκαιρία ερχόταν στη χώρα μας για διακοπές. Μπουζούκια, λουλούδια και νυχτερινή Αθήνα έγιναν... must. Βέρτης και Ρέμος έγιναν φίλοι του, ενώ τα κουτσομπολίστικα ρεπορτάζ τον ήθελαν να γλυκοκοιτάει την... πρώην του Ντιόγο, η οποία τραγουδούσε στην ίδια πίστα με τον πρώτο. Ως σύνδεσμός του εμφανιζόταν και ο Βίκτορας Ρέστης, όπως και ο Κύπριος δικηγόρος και μάνατζερ Ανδρέας Δημητρίου, που επιβεβαίωνε το σενάριο με τον Τσάκα. 


Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία νύχτα μετά από ματς της Μίλαν με τη Λάτσιο, όταν και έδωσε 45.000 ευρώ για να ναυλώσει αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας, ενώ σε άλλη του επίσκεψη είχε βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τον Κώστα Πηλαδάκη και τον Μάρκο Σεφερλή.  

Οι φήμες που τον ήθελαν να επενδύει σε γη σε Μύκονο και Σούνιο εκτίναξε τις φήμες για συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη χώρα μας. Λίγο η συνύπαρξή του με τον Κόκκαλη στη Μύκονο, λίγο οι προηγούμενες σχέσεις του αδερφού του με την Ελλάδα λόγω της συνεργασίας του με τον Άρη και... έδεσε το γλυκό!

Πηγή:  Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου