Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ανοιξε λογαριασμό ο Πετρόπουλος

Με τον Αντώνη Πετρόπουλο να σκοράρει στην πρώτη -ανεπίσημη- εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Πανερυθραϊκό σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το άλλο γκολ ο Κορδέρο.


Πέντε παίκτες έχουν δοκιμαστεί στη θέση του σέντερ φορ. Φουρτάδο, Κατσικοκέρης, Παυλής, Κατίδης και λίγο ο Σταματής. Ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι ο έκτος που έπαιξε στη συγκεκριμένη θέση στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα το απόγευμα του Σαββάτου στο φιλικό της ΑΕΚ με τον Πανερυθραϊκό.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο ο οποίος θα φορά το νούμερο "33", άνοιξε το σκορ στη φιλική αναμέτρηση, ενώ ο Κορδέρο διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ντεμπούτο έκανε και ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος έπαιξε αμυντικό χαφ, ενώ καλές εντυπώσεις άφησαν οι Αρκούδας και Φούντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φιλικό είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα δόθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
  • ΑΕΚ πρώτο ημίχρονο: Μοσχονάς, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Φέτσης, Μητρόπουλος, Γροντής, Φούντας, Γκερέιρο, Πετρόπουλος 
  • ΑΕΚ δεύτερο ημίχρονο: Μακρυωνίτης, Τσουκαλάς, Παπαδημητρίου, Τσούπρος, Φωτιάς, Ρίκκα, Κορδέρο, Κουρέλλας, Βαλλιάνος, Τσίτας, Σταματής
 
Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου