Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Με Ρικέλμε για τίτλο η Μπόκα Τζούνιορς

Με 3 ασίστ του Ρικέλμε η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε 3-0 την Γοδόι Κρους και έκανε σπουδαίο βήμα τίτλου, καθώς απέτυχαν Τίγκρε και Νιούελς.


Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και στο Clausura βρίσκεται η Μποκα Τζούνιορς μετά την νίκη της με 3-0 επί της Γοδόι Κρους στον "Bombonera".
Αυτό διότι η Τίγκρε έμεινε 3 βαθμούς πίσω της μετά την ισοπαλία με την Ατλέτικο Ραφαέλα και η Νούελς Ολντ Μπόις έμεινε 4 βαθμούς πίσω της μετά την ήττα με 2-3 από την Σαν Λορένσο.

Η Νιούελς μάλιστα προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Σαν Λορένσο στο δεύτερο έκανε την ανατροπή με τις κεφαλιές των Εμανουέλ Χιγλιότι (2) και Κάρλος Μπουένο.

Στο "Bombonera" πρωταγωνιστής ήταν ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, καθώς έκανε την ασίστ και στα 3 γκολ της Μπόκα.
Την πρώτη με φάουλ για να ανοίξει το σκορ ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε στο 14', την δεύτερη στο 43' για το 2-0 από τον Νταρίο Σβίτανιτς και την 3η για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Πάμπλο Μόουτσε.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν πάντως ο διαιτητής, καθώς αμέσως μετά το 1-0, ο σκόρερ, Ινσαουράλδε, ανέτρεψε στην περιοχή τον Σεμπάγιος, αλλά το καθαρό πέναλτι για την Γοδόι Κρους δεν δόθηκε.
  • Οι cheerleaders της Μπόκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου