Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς ντέρμπι τα προημιτελικά...

Στα... μαλακά έπεσαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καθώς απέφυγαν τη μεταξύ τους σύγκρουση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα οι ερυθρόλευκοι, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ.


Τα άλλα δύο ζευγάρια είναι τα Βέροια - Πανθρακικός και Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης. Ντέρμπι δεν θα προκύψει ούτε στα ημιτελικά, καθώς ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης, ενώ από το ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την ομάδα που θα προκριθεί από το Βέροια - Πανθρακικός.

Όπως έγινε γνωστό, η 1η αγωνιστική των προημιτελικών θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2013 και η 2η αγωνιστική 6, 7, 13 και 14 Μαρτίου. Τα ημιτελικά του θεσμού θα διεξαχθούν στις 17 και 18 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 27 και 28 Φεβρουαρίου.


Την κλήρωση έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Νίκος Προύντζος, ενώ παρόντες ήταν ο Γιάννης Μώραλης, ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Δημήτρης Μποροβήλος εκ μέρους του Αστέρα Τρίπολης και ο Φάνης Ξηνταβελόνης από τον Πλατανιά.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ζήτησε να γίνει κλήρωση και για τις ημερομηνίες γιατί στον προηγούμενο γύρο αδικήθηκε η ομάδα του. Υπάρχει ένταση στην αίθουσα λόγω του αιτήματος του ΠΑΣ Γιάννινα.


 Ο Προύντζος απάντησε ότι δεν είναι δυνατό να γίνει κλήρωση ημερών. Ο Γιάννης Μώραλης από την πλευρά του, πρότεινε να καθίσουν μετά την κλήρωση οι εκπρόσωποι των ομάδων και να βρουν το καλύτερο που μπορεί να γίνει για το πρόγραμμα.

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου