Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κύπελλο, Ζαγοράκης στο μυαλό του Ιβάν

Ο Κώστας Πετρωτός αποκαλύπτει τις σκέψεις του Σαββίδη για το άμεσο μέλλον του ΠΑΟΚ που συνδυάζεται με δύο σημαντικά “θέλω”: Την κατάκτηση του Κυπέλλου και την επιστροφή του πρώην προέδρου στην ομάδα.


Χάρηκε τη νίκη επί του Λεβαδειακού περισσότερο απ' όσο θα χαιρόταν μία επικράτηση σε ένα απλό ματς πρωταθλήματος ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν κρύβει την μεγάλη επιθυμία του να κλείσει την πρώτη σεζόν του στο σύλλογο έχοντας βάλει την πρώτη κούπα στην τροπαιοθήκη του.

Για τον ομογενή επιχειρηματία, αυτό θα είναι το σημαντικότερο πειστήριο της νέας εποχής που έχει ξημερώσει με την έλευση του στον ΠΑΟΚ. Θα πείσει οπαδούς και αντιπάλους ότι ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα και να ξεφύγει από την κατάσταση... αναμονής που βρισκόταν όλα τα τελευταία χρόνια.

“Θέλουμε το Κύπελλο και πρέπει να δώσετε τον καλύτερό εαυτό σας” είπε στους παίκτες πριν την έναρξη του αγώνα και ανεξάρτητα από το... σπρώξιμο που πρόσφερε ο πρώτος βοηθός Ακρίβος στη φάση του 1-0, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα πιο ώριμα παιχνίδια του κόντρα στο Λεβαδειακό.

Ένα παιχνίδι, με τα επίπεδα συγκέντρωσης των παικτών του να φθάνουν πολύ ψηλά και να εκμηδενίζονται τα αβίαστα λάθη προηγούμενων αγώνων. Το μηδέν παθητικό είναι ενδεχομένως και μεγαλύτερη προίκα από τα δύο γκολ εν όψει της ρεβάνς της Λιβαδειάς που αυτός ο ΠΑΟΚ, όπως τον είδαμε χθες, δείχνει ότι γνωρίζει πώς να τη διαχειριστεί.

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου