Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στην Αυστρία η Εθνική

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (22/5) στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Video



Στην Αυστρία βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (22/5) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, όπου και όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του EURO 2012.
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έφτασε περίπου στις 18.30 στο Σάλτσμπουργκ, χωρίς προβλήματα και στην συνέχεια μετέβη στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και από την Τετάρτη (23/5) θα αρχίσουν οι προπονήσεις.


Στην Αυστρία η Εθνική μας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με την Σλοβενία (26/05, 21.30) και την Αρμενία (31/05, 21.30).
Το κλίμα στην Εθνική μας είναι πολύ καλό, κάτι που φάνηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" πριν την αναχώρηση. Η αποστολή έφτασε στις 15.00 στο αεροδρόμιο και αμέσως τα μέλη της αποστολής περάσαν από το check in για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.
Κατά την διάρκεια της αναμονής δεν έλειψαν τα γνωστά πηγαδάκια με τους διεθνείς μας να είναι ευδιάθετοι, ενώ αρκετοί από τους παρευρισκόμενους έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου