Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Είναι και ο Μπόλονι μια λύση για τον Ολυμπιακό

Το όνομα του Λάσλο Μπόλονι από την στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να "παίξει" και για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα...


Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα από την Ρουμανία, που μιλούσαν για φλερτ ανάμεσα στον Λάσλο Μπόλονι και τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τεχνικός, είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όμως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έπεσαν στο κενό.

Έτσι λοιπόν, ο Ρουμάνος προπονητής μένει ελεύθερος και δεν αποκλείεται να απασχολήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού έχει πολλά καλά στοιχεία και σε όποια ομάδα έχει εργαστεί έχει κάνει καλή δουλειά.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.... Ο Μπόλονι κατάφερε να δημιουργήσει έναν ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ παρά το "γερασμένο" ρόστερ, τα οικονομικά προβλήματα και τις αποχωρήσεις σπουδαίων ποδοσφαιριστών όπως του Αντελίνο Βιεϊρίνια και του Πάμπλο Κοντρέρας. Επιπλέον, έδωσε ευκαιρίες σε νέους παίκτες (Σταφυλλίδης, Παναγιωτούδης κ.α), ενώ η ομάδα του τα πήγε περίφημα στην Ευρώπη, αποκλείοντας το μεγαθήριο που ακούει στ' όνομα Τότεναμ.

Η δουλειά του 59χρονου προπονητή δεν έχει φανεί όμως μονάχα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που έχει δουλέψει. Θυμηθείτε το ωραίο ποδόσφαιρο της Σταντάρ Λιέγης, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, της Ρεν και της Νανσί.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το χαμηλό κασέ του, μπορούν να ανεβάσουν το όνομα του Μπόλονι στην "ερυθρόλευκη" λίστα με τους προπονητές και να εξεταστεί σοβαρά η περίπτωσή του. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως είναι και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ξέρει τι θα πει Ολυμπιακός και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Σε καμία περίπτωση δεν γράφουμε πως ο Λάσλο Μπόλονι είναι η ιδανική λύση για τον πάγκο των Πρωταθλητών Ελλάδας (αυτό το ξέρουν και θα το αποφασίσουν οι διοικούντες της ομάδας), όμως συγκεντρώνει κάποια στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα από κάποιους στο Λιμάνι και ίσως το όνομά του να "παίξει" για τη θέση που άφησε κενή ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου