Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το ξέσπασμα του Τζανλουίτζι Μπουφόν!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ξέσπασε για όσα τον κατηγόρησαν σχετικά με δηλώσεις που έκανε σχολιάζοντας τα στημένα. Τί λέει για το κλίμα της Εθνικής ενόψει Euro.


Στις αρχές της εβδομάδας ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μιλώντας για το νέο σκάνδαλο με στημένους αγώνες στην Ιταλία είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "μερικές φορές είναι λογικό ομάδες που βολεύονται με τον ένα βαθμό, να παίζουν για την ...ισοπαλία".

Αυτή η δήλωση προκάλεσε σάλο πίσω στην πατρίδα του οδηγώντας τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους να ξεσπάσει με νέες του δηλώσεις.

"Δεν θα σας πω τι σκέφτομαι για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην Ιταλία με αφορμή τις δηλώσεις μου. Το μόνο που θα σχολιάσω είναι το γεγονός ότι για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται ότι όσοι έχουν καθαρή συνείδηση δεν είναι ελεύθεροι να εκφράσουν τη γνώμη τους!

Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική, είναι κάτι φυσιολογικό να υπάρχει. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διατηρηθεί και το δικαίωμα ενός ανθρώπου να εκφράσει ελεύθερα τις σκέψεις του!
Τέλος πάντων, όπως πάντα κάνω, έτσι και τώρα αναλαμβάνω την ευθύνη των όσων λέω", ανέφερε ο Μπουφόν.

Στη συνέχεια ήρθε σε αντίθεση με την πρόταση του Ιταλού πρωθυπουργού κ. Μόντι για αναστολή του καμπιονάτο για 2-3 χρόνια. "Αν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν τιμωρία για την πλειοψηφία των παικτών που είναι σωστοί", υπογράμμισε.

Τέλος απάντησε στην ερώτηση για το αν το σκάνδαλο που ξέσπασε, επηρεάσει την προετοιμασία της "σκουάντρα ατζούρα" ενόψει Euro. "Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά πάμε στη διοργάνωση με μεγάλη διάθεση να νικήσουμε. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλή", τόνισε ο διεθνής πορτιέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου