Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στο ακουστικό για Μπάγεβιτς

Εν αναμονή της απάντησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι όλοι στον Ατρόμητο, με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας.


Όπως είχαμε πει και παλαιότερα το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι στην κορυφή της λίστας του Ατρόμητο όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας.
Οι πρώτες επαφές έγιναν λοιπόν με τον Γιώργο Σπανό να εξηγεί στον έμπειρο τεχνικό το πλάνο της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σερβοέλληνας τεχνικός ζήτησε χρόνο από τον ισχυρό άνδρα του Ατρομήτου, έτσι ώστε να πάρει την απόφαση του.
Πρέπει να θυμίσουμε βέβαια πως ο 64χρονος τεχνικός έχει αποσυρθεί από τους πάγκους, μετά την επεισοδιακό περίοδο στην ΑΕΚ, όμως μετά τη κουβέντα με τον κ. Σπανό είναι κοντά στην επιστροφή.

Ουσιαστικά στον Ατρόμητο "κρέμονται" πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας το "οκ" του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που φάνηκε ικανοποιημένος με το πλάνο της ομάδας. Μάλιστα του τόνισαν πως θα κάνει το απόλυτο κουμάντο στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως ακριβώς και με τον Γιώργο Δώνη.
Σε περίπτωση που ναυαγήσει αυτή η περίπτωση τότε θα ξεκινήσουν από την αρχή τις επαφές με τους υπόλοιπους τεχνικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου