Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δεύτερο χειρουργείο για Λέτο την Πέμπτη (26/7)

Την Πέμπτη θα γίνει η εμφύτευση των χονδροκυττάρων στο γόνατο του Σεμπαστιάν Λέτο με τον Αργεντινό άσο να περνάει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα την πόρτα του χειρουργείου.


Την Πέμπτη (26/7) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη, αναμενόμενη και τελευταία πιθανότατα χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του Σεμπαστιάν Λέτο. 

Ο Αργεντινός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου στην Μπολόνια όπου ο καθηγητής κ. Μαρκάτσι θα προβεί στην εμφύτευση των χονδροκυττάρων τα οποία είχαν παρθεί από τον Λέτο, από υγιές σημείο του χόνδρου και είχε γίνει η απαραίτητη καλλιέργεια το προηγούμενο διάστημα.

Ο Αργεντινός άσος είχε υποβληθεί σε μια πρώτη χειρουργική επέμβαση στις 21 Ιουνίου και στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει η πράσινη ΠΑΕ είχε προϊδεάσει άπαντες για το δεύτερο χειρουργείο το οποίο τελικά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη. ΄

Μάλιστα στην Ιταλία και συγκεκριμένα την Μπολόνια έχει ταξιδέψει από την Τετάρτη και ο γιατρός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Κουλουμέντας έτσι ώστε να δώσει το παρών και σε αυτό το χειρουργείο.

Ο γιατρός του Τριφυλλιού ήταν παρών και στο πρώτο ενώ επικοινωνούσε συχνά με τον κ. Μαρκάτσι προκειμένου να μαθαίνει νέα από την αποθεραπεία του Λέτο.

Την Πέμπτη όμως θα έχει την ευκαιρία να τον δει από κοντά, να συνομιλήσει τόσο με τον ίδιο όσο και με τον Ιταλό καθηγητή και φυσικά να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το πόδι του Αργεντινού άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου