Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Βγάζει παίκτες στο σφυρί η Μαρσέιγ

Έτοιμη να παραχωρήσει τους Θέσαρ Αθπιλικουέτα και Στεφάν Μπιά είναι η Μαρσέιγ, όπως επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Ανιγκό. Προς πώληση και ο Ρεμί όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.


Μετά τη Λιόν και η Μαρσέιγ είναι έτοιμη να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές της λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Πηγή εντός του συλλόγου μίλησε στο RMC, ενώ στη συνέχεια τα λεγόμενά της επιβεβαιώθηκαν από τον Ζοσέ Ανιγκό, αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

"Τα χρήματα που μπορεί να μας εξασφαλίσει η πώλησή του είναι αρκετά και ταυτόχρονα έχουμε ήδη τον αντικαταστάτη του, τον Φανί. 

Επομένως, δε χρειάζεται να αποκτηθεί άλλος παίκτης"  είπε αρχική η εν λόγω πηγή για τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα και στη συνέχεια σχολίασε για τον Στεφάν Μπιά: "Ο Μπιά μπορεί να φύγει από τη μία στιγμή στην άλλη".

Εν τω μεταξύ, σε περίπτωση που έρθει συμφέρουσα πρόταση θα παραχωρηθούν και οι Αντρέ Αγιού και Λοίκ Ρεμί, παρόλο που αποτελούν δύο από τους σημαντικότερους παίκτες του συλλόγου. Αμφότεροι έχουν συνδεθεί με αρκετές αγγλικές ομάδες και επ' αυτού ο Ρεμί δήλωσε στο Sky Sports:

"Έχω συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ, αλλά αν ο σύλλογος θέλει να με πουλήσει δεν μπορώ να κάνω πολλά. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 31 Αυγούστου και υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου