Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Το "καυτό" φιλί Κασίγιας-Καρμπονέρο!

Ίκερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο γιόρτασαν την κατάκτηση του Euro 2012 από την Εθνική Ισπανίας με φιλί και αγκαλιά on camera. Δείτε photos!


Η "φούρια ρόχα" έγραψε ιστορία το βράδυ της Κυριακής καθώς έγινε η πρώτη εθνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τρεις συνεχόμενους τίτλους σε μεγάλες διοργανώσεις (Euro 2008 και 2012, Μουντιάλ 2010) και το γεγονός αυτό έκανε πανευτυχείς όλους τους διεθνείς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο επίτευγμα.

Φυσικά, ο Ίκερ Κασίγιας ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές καθώς είδε την εστία του να παραβιάζεται μόνο μία φορά σε αυτό το τουρνουά, από το γκολ του Ντι Νατάλε στην πρεμιέρα (!) και πήρε το ρεκόρ από τον Ντίνο Τζοφ όσον αφορά στα λεπτά ανέπαφης εστίας σε τελική φάση Euro.


Στο τέλος πάντως του αγώνα ήρθε και η απόλυτη επιβράβευση μετά από μία κοπιαστική προσπάθεια από τις 8 Ιουνίου και μετά, με την αγαπημένη του (και ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου) Σάρα Καρμπονέρο να τον ανταμείβει με αγκαλιά και φιλί!

Στην ουσία ήταν επανάληψη του έργου που είχε παιχτεί δύο χρόνια πριν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, όταν το ζευγάρι (ήταν μαζί από τότε) φιλήθηκε on camera κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε ο γκολκίπερ της Ρεάλ στην εκθαμβωτική μελαχροινή σύντροφό του!

Να σημειωθεί ότι σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα στη μεικτή ζώνη ο Ίκερ Κασίγιας στη Σάρα Καρμπονέρο, μετά το τέλος της ακολούθησε μία θερμή αγκαλιά μεταξύ του ζευγαριού.


Ίκερ Κασίγιας - Σάρα Καρμπονέρο από G.Pavlidis

Αγκαλιά και φιλί μεταξύ Ίκερ Κασίγιας-Σάρα Καρμπονέρο

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου