Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ιδού το συμβόλαιο του Μαντσίνι! (pιc)

Οι Ρώσοι το πήγαν ένα βήμα... παραπέρα και δημοσίευσαν φωτογραφία με ένα έγγραφο, το οποίο υποστηρίζουν ότι είναι το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ρομπέρτο Μαντσίνι με την Ομοσπονδία της χώρας!

 
Το sport.ru έβγαλε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ τη Σάββατο την είδηση ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε «χρυσό», εξαετές συμβόλαιο με την Εθνική Ρωσίας και ότι λέει «αντίο» στους Σίτιζενς. Μία μέρα μετά, το πήγαν ένα βήμα παραπάνω, δημοσιεύοντας φωτογραφία, στην οποία, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, είναι το συμβόλαιο του Μαντσίνι! Από την Αγγλία η συμφωνία διαψεύδεται.

Ωστόσο, ρεπορτάζ από το Sky Italia επιβεβαίωσε την ύπαρξη πρότασης και το ότι είναι πιθανόν ο Μαντσίνι να την αποδεχτεί. Και αυτό γιατί είναι απογοητευμένος από τη Σίτι, η οποία δεν του έχει ανανεώσει το συμβόλαιο, δεν του έχει δώσει μπάτζετ για να κλείσει τις μεταγραφές που θέλει, ενώ δεν έχει προκρίνει και τις προτάσεις του στο τεχνικό επιτελείο. Οι Ρώσοι από την άλλη είναι σίγουροι ότι θα ταξιδέψει στη χώρα τους και το σίριαλ συνεχίζεται! Να σημειωθεί πάντως ότι σε μία... πρόχειρη σύγκριση με την υπογραφή του σε αυτόγραφα, υπάρχουν διαφορές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου