Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Η απορία και τα μπράβο του Βιεϊρίνια

Ο Πορτογάλος με δηλώσεις του "απάντησε" στις φήμες ότι κινδυνεύει η καριέρα του, ενώ συνεχάρη και τον Σταφυλίδη για τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την καριέρα του.

Η συγκεκριμένη θέση απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο Πορτογάλος έχει ήδη ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και αύριο ταξιδεύει με την αποστολή της Βόλφσμπουργκ στην Κίνα για φιλικούς αγώνες.

Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής: Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έγιναν πολύ έντονες στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Βιείρίνια από τον Απρίλιο ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να το ξεπεράσει και γι΄αυτό το λόγο ο Φέλιξ Μάγκατ του έδωσε άδεια να μην συμμετάσχει στα δύο πρώτα, από τα συνολικά τέσσερα στάδια προετοιμασίας της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα, από τις αρχές Ιουλίου, σε συνεννόηση με τους γιατρούς της Βόλφσμπουργκ, αποφασίστηκε να ακολουθήσει ένα τελικό στάδιο θεραπείας με τη χρήση ειδικού μηχανήματος στη Θεσσαλονίκη, αφού είχε εγκαταλειφθεί η λύση της επέμβασης που θα τον άφηνε τρεις μήνες εκτός γηπέδων. Επί τρεις εβδομάδες ο Βιεϊρίνια ακολούθησε πιστά αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα και μάλιστα κάθε Δευτέρα μετέβαινε στη Γερμανία για τον παρακολουθούν οι γιατροί της Βόλφσμπουργκ.

Πλέον είναι έτοιμος για να μεταβεί στην Κίνα, αύριο, με την αποστολή της γερμανικής ομάδας.

"Απορώ πώς γράφουν τέτοιες σαχλαμάρες χωρίς να έχουν μιλήσει ποτέ μαζί μου ή με την ομάδα. Απορώ πώς κυκλοφορούν τέτοιες φήμες για μένα, είμαι πλέον σχεδόν 100% έτοιμος. Δηλαδή έχω ξεπεράσει το πρόβλημα που είχα και πλέον πρέπει να προλάβω την υπόλοιπη ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Εχω βγάλει και βίζα για την Κίνα, όπου θα φύγουμε με την ομάδα την Τρίτη για κάποια φιλικά. 

Ο Μάγκατ ήθελε να είμαι μαζί με την ομάδα σε αυτό το ταξίδι. Μέχρι το πρώτο επίσημο ματς που είναι για το Κύπελλο Γερμανίας στις 17 Αυγούστου θα είμαι σίγουρα 100% έτοιμος. Και μετά στις 26 Αυγούστου αρχίζει το πρωτάθλημα με εκτός έδρας ματς στη Στουτγάρδη...", δήλωσε σχετικά στα "ΣΠΟΡ του Βορρά".

Ο Πορτογάλος άσος σχολίασε και τη μεταγραφή του Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν, λέγοντας:  

"Ο ΠΑΟΚ μετακομίζει στην Μπουντεσλίγκα σιγά - σιγά... Μπράβο στο Σταφυλίδη. Είναι μεγάλο ταλέντο και έχει σπουδαίες προοπτικές. Μόνο οι Γερμανοί μπορούν να δώσουν τα χρήματα που παίρνει ο ΠΑΟΚ για τον Σταφυλίδη. Ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλα σπουδαία ταλέντα τα οποία πιστεύω ότι θα αναδειχθούν τα επόμενα χρόνια...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου