Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Επιμένει ισπανικά, τι γίνεται με Μήτρογλου

Την ισπανική αγορά κοιτάζουν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης για τις επόμενες δυο μεταγραφές. Δύσκολη η περίπτωση του Μήτρογλου.


Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης ήταν επιτυχημένο, με τους Αρκάδες να αποσπούν ισοπαλία στην έδρα της Ίντερ Μπακού και πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στα μεταγραφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται δυο κινήσεις από την ομάδα του Αστέρα, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Η μία είναι ήδη γνωστή κι έχει να κάνει με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Αλβάρο Γκαρσία Κάντο της Αλκογιάνο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει αρκετά στα άκρα της επίθεσης.
Δεν αποκλείεται μάλιστα η επικείμενη απόκτηση του 25χρονου άσου να συνδυάζεται με ενδεχόμενη πώληση του Μπακασέτα, που ήδη απασχολεί πολλούς συλλόγους, κυρίως, από την Γερμανία.

Από εκεί και πέρα ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση στα χαφ με παίκτη που θα παίζει τόσο στην κέντρο όσο και στην άμυνα και μάλιστα εξετάζουν περιπτώσεις πάλι από την Ισπανία.

Τέλος να πούμε πως η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου είναι στα υπόψιν, όμως το συμβόλαιο του 24χρονου άσου είναι αρκετά μεγάλο και μεγάλο ρόλο θα παίξει το αν θα περάσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ οι Αρκάδες.

Τα εισιτήρια με Ίντερ

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με την Ίντερ Μπακού. Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου για το Europa League μεταξύ του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της INTER 
 
BAKI FC θα διατίθενται ως εξής:Από Δευτέρα 23 Ιουλίου έως Τετάρτη 25 Ιουλίου στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μόνο το πρωί στο εκδοτήριο της Πλατείας Αγίου Βασιλείου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15€ στη θύρα 2 και 25€ σε όλες τις υπόλοιπες θύρες.
  • Ημέρα Αγώνα: Πέμπτη 26 Ιουλίου
  • Ώρα Έναρξης: 8.00 μ.μ.
  • Άνοιγμα θυρών: 6.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου