Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Αποφασίζει για το μέλλον του ο Ρόσι

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είχε μια κρίσιμη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ducati, Γκαμπριέλ ντελ Τόρτσιο με τον οποίο συζήτησε το μέλλον του. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Ρόσι.


Μιλώντας στους Ιταλούς δημοσιογράφους ο Ρόσι εξήγησε γιατί έχει ακόμα κίνητρο να μείνει στην Ducati. "Το να βελτιώσουμε την Ducati και να κερδίσουμε είναι πολύ σημαντικό. Κανείς στην ιστορία δεν έχει κερδίσει στη μεγάλη κατηγορία με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές. 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά είναι παράλληλα δύσκολο. Από την άλλη η έλευση της Audi θα αλλάξει την κατάσταση, υπάρχει κίνητρο να αλλάξει η κατάσταση και το να μείνω σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξουμε σε βάθος χρόνου. Υπάρχουν δύο τρόποι να φτάσουμε μπροστά, ο ένας είναι ο ασφαλής και ο άλλος είναι να φύγω και να πάω στα τυφλά. 

Πρέπει να καταλάβουμε πως η Audi θα βοηθήσει, πως θα αλλάξει το αγωνιστικό τμήμα και πως θα βελτιώσει την κατάσταση της ομάδας στο MotoGP".

Όσο για τον αγώνα ο Ιταλός πρόσθεσε: "Δεν περίμενα να παλεύω για το βάθρο, αλλά η πτώση στο τέλος του αγώνα είναι απογοητευτική διότι είχα κάνει όλο τον αγώνα και ο ρυθμός μου σε εκείνο το σημείο δεν ήταν γρήγορος. Παρόλα αυτά, έχασα το μπροστινό όταν έφτανα στην Corkscrew, όταν η μοτοσικλέτα ήταν όρθια, όταν έπιασα το φρένα, όπως στο Silverstone. 

Έχουμε πραγματικό πρόβλημα: πάλι σήμερα, ήταν δύσκολο να κάνουμε το εμπρός ελαστικό να δουλέψει και ήταν σαν καινούριο έπειτα από 30 γύρους. Ευτυχώς είμαι καλά, παρότι η πτώση ήταν δυνατή. Δεν ήταν καλό τριήμερο. 

Τώρα έχουμε μικρό διάλειμμα, δύο σημαντικές εβδομάδες και μετά θα δούμε πως θα πάει το Indy. Μέχρι τώρα δεν έχουμε φτιάξει τίποτα και τα προβλήματα είναι πάντα τα ίδια, αυτό είναι εκνευριστικό", ανέφερε ο Ρόσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου