Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Τρία "όχι" από Κουίνσι σε Ολυμπιακό

Έτοιμος να υπογράψει εντός της ημέρας το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό είναι ο Κουίνσι, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε τρεις προτάσεις που του έγιναν από τον Ολυμπιακό.


Ο Κουίνσι"ταλαιπώρησε" αρκετά τον Παναθηναϊκό μέχρι να καταφέρουν οι "πράσινοι" να έρθουν σε συμφωνία με την Αλ Σαντ, όμως από τη Δευτέρα βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας και όλα δείχνουν πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα βάλει εντός της ημέρας την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι".

Η συνέχιση μάλιστα της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό μετά από την πρώτη άκρως πετυχημένη σεζόν του στην ομάδα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους διοικούντες τον σύλλογο αλλά και τον κόσμο της ομάδας, καθώς όπως έχουν αφήσει να διαρρεύσει ο παίκτης δέχτηκε έντονο πρέσινγκ από τον Ολυμπιακό.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Κουίνσι δέχτηκε διαφορετικές κρούσεις από υψηλόβαθμο στέλεχος των "ερυθρολεύκων" για τον πελάτη του, με τον 26άχρονο Γκανέζο μεσοεπιθετικό να επιθυμεί από την πλευρά του την παραμονή στον Παναθηναϊκό και έτσι να απορρίπτει ισάριθμες φορές τις προτάσεις από τον "αιώνιο αντίπαλο".

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Πειραιώτες πλησίασαν τον παίκτη στις αρχές του καλοκαιριού για να διερευνήσουν τις προθέσεις του, ακολούθησε άλλη μία επικοινωνία πριν από περίπου έναν μήνα όταν έδειχνε να ναυαγεί η υπόθεση, ενώ η τελευταία φορά ήταν πριν από δέκα ημέρες.

Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου