Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το «παιδομάζωμα» της Γιούβε!

Να μην της ξεφύγει κανένας ταλαντούχος πιτσιρικάς είναι ο στόχος της Γιουβέντους, με τις ακαδημίες που ανοίγουν πλέον σε αρκετές χώρες... μέσω Ελλάδας!

Η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου μπαίνει σε μια νέα εποχή μετά τα εγκαίνια του γηπέδου της πέρυσι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Γιούβε επέστρεψε στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ο στόχος της διοίκησης της είναι να μπει η ομάδα σε ένα νέο δρόμο επιτυχιών δημιουργώντας η ίδια τα αστέρια του μέλλοντος.



Στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο ήταν τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου (Μαρκίζιο, Τζιοβίνκο, Ντε Τσέλιε, Μαρόνε) και ο στόχος είναι τα προσεχή χρόνια ο αριθμός των παικτών από τα «σπλάχνα» της να αυξηθεί.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος γίνεται πλέον πολλή δουλειά εντός και εκτός Ιταλίας. Στην Ελλάδα οι Ακαδημίες της Γιουβέντους είναι στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, τα οποία μάλιστα έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο σε ό,τι αφορά τις Ακαδημίες της Γιούβε εκτός Ιταλίας μετά από τη σχετική συμφωνία που επιτεύχθηκε!

Ηδη, μάλιστα, άνοιξαν ακαδημίες σε Σλοβενία και Κροατία ενώ θα ακολουθήσει ακόμη μία στην Κύπρο!


Πηγή: Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου