Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Τερματοφύλακας διαμέλισε και τάισε την ερωμένη του στα σκυλιά!

Δράστης ενός αποτρόπαιου εγκλήματος φέρεται να είναι ο Βραζιλιάνος πρώην τερματοφύλακας, Μπρούνο Φερνάντεζ ντε Σόουζα, ο οποίος σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, αφού βασάνισε και σκότωσε την ερωμένη του, την τάισε στους σκύλους του!


Την κοινή γνώμη της Βραζιλίας και όχι μόνο έχει συγκλονίσει η φρικιαστική δολοφονία του 25χρονου μοντέλου Ελίζα Σαμούδιο, η οποία έκανε το λάθος να αποκτήσει παιδί με έναν παντρεμένο. Τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό της, Μπρούνο Φερνάντεζ, ο οποίος έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια των Ατλέτικο Μινέιρο, Κορίνθιας και Φλαμένγκο.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας αφού απήγαγε την κοπέλα φέρεται να τη μετέφερε στο εξοχικό του, όπου έβαλε έναν πρώην αστυνομικό να τη βασανίσει και να τη σκοτώσει, ενώ ακολούθως τον βοήθησε να διαμελίσει το πτώμα της, πριν πετάξει μερικά από τα κομμάτια ως τροφή στα σκυλιά του (ράτσας ροτβάιλερ) και τα υπόλοιπα τα θάψει σε τσιμέντο!

Αξιοσημείωτο δε είναι πως για να μην ακούγονται οι φωνές της Σαμούδιο, οι δράστες είχαν βάλει τη μουσική στη διαπασών!
Η τρομακτική ιστορία εξελίχθηκε πριν από μερικούς μήνες και λίγο αφότου η άτυχη Ελίζα έφερε στον κόσμο τον καρπό του παράνομου έρωτά της με τον Φερνάντεζ, προειδοποιώντας τον πως αν δεν αναγνωρίσει το παιδί θα κινηθεί νομικά εναντίον του.
 

Εκείνος ωστόσο φοβόταν ότι η αποκάλυψη θα έβλαπτε την εικόνα και την καριέρα του, σχεδιάζοντας έτσι τη δολοφονία της μαζί με άλλα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων ο έφηβος ανιψιός του και η σύζυγός του, Νταγιάν!
Με την τελευταία μάλιστα είχαν αποφασίσει να βγάλουν από τη μέση την ερωμένη και να μεγαλώσουν το παιδί, λέγοντας ότι το υιοθέτησαν από κάποιον άπορο συγγενή τους που δεν είχε τη δυνατότητα να το μεγαλώσει…

Ο Φερνάντεζ καταδικάστηκε, το Δεκέμβριο του 2010, σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για την απαγωγή, ενώ τώρα αναμένεται να δικαστεί και για το φόνο. Το συμβόλαιο του με την Φλαμένγκο, όπως ήταν φυσικό, λύθηκε μετά την καταδίκη του, ενώ ο ίδιος δείχνει να μην έχει μετανιώσει για την πράξη του, δηλώνοντας πως όχι μόνο «η Σαμούδιο ήταν μία πόρνη που δεν θα λείψει σε κανέναν», αλλά ισχυρίζεται πως είναι αθώος και με καθαρή τη συνείδησή του…

Πηγή:  OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου