Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

"Με περιμένει τεράστια πρόκληση"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι έκανε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο ρόλος του Μουρίνιο στην πραγματοποίηση της μετεγγραφής.


Οι 18 φορές πρωταθλητές Τουρκίας, τροπαιούχοι του Κυπέλλου UEFA το 2000, είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα και έχουν προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, μία ξεχωριστή διοργάνωση για μένα, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Σάλκε" τόνισε ο πρώην παίκτης της Τσέλσι για να προσθέσει:

"Με περιμένει μία τεράστια πρόκληση στην Κωνσταντινούπολη. Ανυπομονώ να ανακαλύψω αυτό τον ιστορικό σύλλογο και τους οπαδούς του, οι οποίο είναι γνωστοί για την απίστευτη υποστήριξη τους.

Πρόκειται για το ξεκίνημα μίας νέας περιπέτειας για μένα".
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ντρογκμπά να αποδεχθεί την πρόταση της Γαλατασαράι έπαιξε ο Ζοζέ Μουρίνιο σύμφωνα με τον ατζέντη, Τσεϊλάν Τσαλισκάν. 

Ο τελευταίος δήλωσε: "Ο Ντρογκμπά μου έδειξε το μήνυμα που έλαβε από τον Μουρίνιο. Ο Μουρίνιο τον συμβούλευσε να πάει σε μία εκ των Μίλαν, Σάλκε και Γαλατασαράι.

Ο Ουνάλ Αϊσάλ (πρόεδρος Γαλατασαράι) και ο Φατίχ Τερίμ έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντρογκμπά δεν είχε πληρωθεί τους τρεις τελευταίους μήνες στην Κίνα, ωστόσο υπήρχε όρος στο συμβόλαιο του που του επέτρεπε να ακυρώσει το συμβόλαιο του σε περίπτωση που δεν του καταβάλλονταν οι μισθοί. Έτσι αποκτήθηκε από την "Τσιμ Μπομ" ως ελεύθερος!  

Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου