Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δυσαρέσκεια και σκέψεις για πρόστιμο…

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού και η συνεχής αγωνιστική κατρακύλα έχουν φέρει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης για την παρουσία των ποδοσφαιριστών – Σκέψεις για πρόστιμο από τους ιθύνοντες των «πρασίνων».


Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει φτάσει στον… πάτο του βαρελιού. Οι «πράσινοι» είναι 31 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή, έχοντας αποχαιρετήσει από τον Οκτώβριο βέβαια την υπόθεση του πρωταθλήματος, απέχουν πέντε βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα play off και στην ευρωπαϊκή παρουσία την επόμενη περίοδο, αλλά και έξι από αυτές που οδηγούν στη Football League.

Στο «τριφύλλι» υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τη νέα, κακή, εμφάνιση της ομάδας και παρά τις φήμες για το αντίθετο αυτή τη φορά δεν υπάρχει θέμα με τον προπονητή. Στον Παναθηναϊκό έκαναν απόλυτα σαφές πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα αποχώρησης του Φάμπρι, όμως, αντίθετα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την παρουσία των ποδοσφαιριστών. 

Στο «τριφύλλι» είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη νωθρή παρουσία των παικτών και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και πρόστιμο από την πλευρά της διοίκησης.

Επίσης, υπάρχει κι ένα σενάριο να τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος. Αν αυτό επαληθευτεί, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει στη διάρκεια της εβδομάδας.

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου