Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Στεροειδή στο σπίτι του Πιστόριους!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», επικαλούμενο πηγές από την αστυνομία της Πρετόρια, κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες – Συνεχίζεται η αποκαθήλωση του ειδώλου του παραολυμπιονίκη που κατηγορείται για τον φόνο της συντρόφου του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, στο σπίτι του Πιστόριους βρέθηκαν στεροειδή ενώ αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έχει κάνει ο 26χρονος αθλητής για να διαπιστωθεί αν, την ημέρα που η Ρίβα Στίνκαμπ έπεσε νεκρή από το όπλο του, είχε κάνει χρήση κάποιων ουσιών που σε συνδυασμό με αλκοόλ τον οδήγησαν σε αυτή την έκρηξη οργής.

Παράλληλα, ο Τύπος της Νοτίου Αφρικής αναφέρει πως το ρόπαλο που βρέθηκε ματωμένο στον τόπο του εγκλήματος, έχει χαρακτηριστεί ως κεντρικό αποδεικτικό στοιχείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχουν τρεις εκδοχές για τη χρήση του ρόπαλου. Είτε ο Πιστόριους χτύπησε το θύμα, είτε έσπασε την πόρτα του μπάνιου με αυτό για να μπει εκεί που είχε κλειδωθεί το 29χρονο μοντέλο, είτε το χρησιμοποίησε το θύμα για αυτοάμυνα.

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν, πλέον, ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα δείχνουν δολοφονία του μοντέλου από τον Πιστόριους και καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του ότι πέρασε την Στίνκαμπ για διαρρήκτη, για αυτό και πυροβόλησε. 

Αύριο (19/02) θα εξεταστεί το αίτημα του Όσκαρ Πιστόριους για αποφυλάκιση ως τη δίκη, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει κι η κηδεία της άτυχης 29χρονος συντρόφου του…

OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου