Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

"Είμαστε σαν τη Ferrari"

Με την Ferrari παρομοίασε τη μεταγραφική πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντας πως η "βασίλισσα" πήρε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά με τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, όπως η Scuderia παίρνει τους καλύτερους οδηγούς.


Ο Φλορεντίνο Πέρεθ υπερασπίστηκε την απόφαση της διοίκησης να δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ τονίζοντας πως πήρε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, όπως και η Ferrari.

"Είμαστε σαν τη Ferrari, η οποία παίρνει τους καλύτερους οδηγούς, αλλά δεν κερδίζει πάντα", ανέφερε ο πρόεδρος στα μέλη της Ρεάλ στο συνέδριο της ομάδας και συνέχισε: "Το μοντέλο διοίκησης είναι μοναδικό και μας επιτρέπει να προχωρούμε στην απόκτηση των καλύτερων ποδοσφαιριστών".

Για τους ισχυρισμούς περί φορολογικών προνομίων τόνισε:
"Το μόνο φρολογικό πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι έχουμε πληρώσει 25% φόρο αντί για 30%. Για άλλους συλλόγους, ευτυχώς δεν είμαστε μία εταιρεία, διότι έχουμε περισσότερα χρήματα και η διαφορά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη".

Τέλος, ο Πέρεθ προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο. "Είναι ψέμα ότι ο Κριστιάνο θα πάρει ό, τι έχει γραφτεί".

Contra.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου