Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η παρουσίαση του πενταετούς πλάνου (video)

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει μεγαλόπνοα σχέδια για τον ΠΑΟΚ και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μakedonia Palace, παρουσίασε το πενταετές πλάνο για την ΠΑΕ με τη βελτίωση του γηπέδου της Τούμπας και κατασκευή σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το επενδυτικό πρόγραμμα ανάπτυξής της σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μakedonia Palace, στις 19 Σεπτεμβρίου 2013. 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να καταγραφεί η αναπτυξιακή δύναμη της ΠΑΕ και η συνεισφορά της στην κοινωνία της Μακεδονίας και να προωθηθεί το αίτημα για συνεργασία με την ελληνική πολιτεία, ώστε αυτό να υλοποιηθεί στο ακέραιο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, 120 βουλευτές από όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, οι δήμαρχοι όλων των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης, οι εκπρόσωποι φορέων, θεσμών, μεγάλων οργανισμών, παραγωγικών δυνάμεων, οι πρυτάνεις Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και δεκάδες δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης.
Στην ομιλία του ο κ. Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι ο ρόλος του ΠΑΟΚ στη σημερινή κρίση που ζει η χώρα και ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη είναι αναπτυξιακός καθώς η δραστηριότητα της ΠΑΕ επηρεάζει τον κοινωνικό ιστό δημιουργώντας θέσεις εργασίας, δίνοντας ευκαιρίες για υγιή κοινωνικοποίηση και διεξόδους μέσω των προγραμμάτων των ακαδημιών. 

Στη συνέχεια παρουσίασε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων με στόχευση: την αναβάθμιση των υποδομών, την αποκατάσταση της καλής πίστης στην κοινωνία και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί τα επόμενα οχτώ χρόνια. Το κόστος του ανέρχεται σε 150 000 000 €.
Την προβολή σχετικού video και την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη, ακολούθησε συζήτηση με παρεμβάσεις πολιτικών και φορέων, όπου διαφάνηκε η ανάγκη για αλλαγή της επιχειρηματικής νοοτροπίας και του περιβάλλοντος, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το άλμα προς την ανάπτυξη.



OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου