Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Με magic bus στον τελικό!


Το λεωφορείο στην εστία του Τσεχ, η «μαγεία» του Ραμίρες και το... τελειώμα του Τόρες έστειλε την συγκλονιστική Tσέλσι (2-2) στο Μόναχο. Χαμένο πέναλτι και δοκάρι ο Μέσι! Με 10 οι Άγγλοι από το 37' !

Στο πιο συγκλονιστικό ματς της σεζόν οι Μπλε πήραν ιστορική πρόκριση επί των Καταλανών στο «Καμπ Νόου». Με μία απίστευτα ψυχωμένη και ultra αμυντική εμφάνιση οι παίκτες του Ντι Ματέο παρότι βρέθηκαν δέκα από το 37' (ηλίθια αποβολή του Τέρι) και να χάνουν 2-0 από το 44', μπήκαν στο κόλπο με γκολάρα-λόμπα του Ραμίρες (2-1) στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και αφού ο Μέσι είχε χαμένο πέναλτι στο δοκάρι στο 57' και νέο δοκάρι στο 83' ο Τόρες έφυγε σε αντεπίθεση στις καθυστερήσεις και με το τελικό 2-2 πήρε το στέμμα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Μπαρτσελόνα ήταν άτυχη να χάσει 1-0 στο πρώτο ματς, η Τσέλσι στα τρία πρώτα ημίχρονα είχε κάνει μόνο δύο σουτ που έγιναν γκολ, ο Τέρι αποβλήθηκε για πρώτη φορά σε 85 ματς, ο Μέσι έχασε το πρώτο του πέναλτι και ο Τόρες πέτυχε το γκολ Νο5 σε 6 αγώνες στο «Καμπ Νόου» και όποια ομάδα κέρδισε το πρώτο ματς με τον τελικό να γίνεται στο Μόναχο πήρε το εισιτήριο για την Βαυαρία. Αυτό είναι με αριθμούς το στόρι με το οποίο επιβεβαιώθηκε ο κανόνας που θέλει την ομάδα που έχει κατακτήσει το Champions League να μην διατηρεί τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου