Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Football Sports + HD

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, που το Σάββατο (28/04) αντιμετωπίζει τον Fadi Merza για το "IRON CHALLENGE" στο κλειστό του Ελληνικού, μιλάει στο Football Sports + HD  για την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του, τα σχέδιά του και τις κακεντρεχείς φήμες περί θανάσιμου τραυματισμού τον περασμένο Νοέμβριο. 



Το ερχόμενο Σάββατο (28/04), οι φίλοι του kick boxing και οι fans του Μιχάλη Ζαμπίδη θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον "Iron Mike" σε μία σπουδαία αναμέτρηση με τον Σύριο/Αυστριακό Fadi Merza, στο πλαίσιο του "IRON CHALLENGE".

Το κλειστό του Ελληνικού αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα γνωρίσει για μια ακόμα φορά την αποθέωση, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του "King of the Ring" απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Πώς αισθάνεσαι που για μια ακόμη φορά θα αγωνιστείς μπροστά στο ελληνικό κοινό;

"Είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία τις τελευταίες δέκα μέρες της τελικής ευθείας πριν τον αγώνα. Από τα ΜΜΕ, τον κόσμο, το τι γίνεται όταν περπατάω έξω, που ο κόσμος έρχεται και συντονίζεται μαζί μου, μου μιλάει με το μικρό μου όνομα και πιστεύει πάρα πολύ στον αγώνα.
Αυτό είναι τεράστια ηθική ικανοποίηση για μένα, απλά με αγχώνει ίσως λίγο παραπάνω το γεγονός ότι αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Είναι χρέος μου, χαρά μου, αλλά ευθύνομαι και μεγαλύτερη ευθύνη να τα πάω πολύ καλά και να πάνε όλα τέλεια".

Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο αγώνας με τον Merza;

"Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός, θα πέσουν πολύ δυνατά χτυπήματα και θα υπάρχει πολλή πίεση. Είμαι κατά των προγνωστικών, όμως πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς, με πολύ δυνατά και συχνά χτυπήματα. Στην πίεση του αγώνα, όποιος αντέξει περισσότερο ψυχοσωματικά".


Μετά τον αγώνα με τον Merza, ποια είναι τα πλάνα σου και ποιοι οι στόχοι σου;

"Μετά από αυτόν τον αγώνα αγωνίζομαι σε μία πολύ σημαντική διοργάνωση στη Μαδρίτη, στους 16 κορυφαίους αθλητές, όπου οι 8 νικητές παίρνουν το εισιτήριο για το Κ1, την Ολυμπιάδα του kick boxing, που θα γίνει το Νοέμβριο στην Ιαπωνία.



Σε αυτό θα συμμετάσχουν οι 8 κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο και το ίδιο βράδυ αγωνίζονται σε τρία ματς, δηλαδή προημιτελικό, ημιτελικό, τελικό, και ο νικητής παίρνει την πολυπόθητη ζώνη. Αν το καταφέρω αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που έρχεται η ζώνη αυτή στη χώρα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου