Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Φήμες για πρόταση στον Τσάβες της Μπόκα

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στην Μπόκα Τζούνιορς για τον Κριστιάν Τσάβες. Στα υπόψιν και ο Σόλιντ για τον πάγκο (videos)


Gol de Chavez (Arsenal 2 Boca 2) Ap.11

Ο Ολυμπιακός "δουλεύει" όλο αυτό το διάστημα σε διπλό ταμπλό, τόσο με την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και με μεταγραφικούς στόχους που θα γεμίσουν, κυρίως, τη μεσαία γραμμή.


Boca 3 Versus Atlético Rafaela 01 Apertura... από G.Pavlidis

Εκτός από την Ελλάδα (Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος) υπάρχει και η λύση του εξωτερικού, με δυο ονόματα να έρχονται στο προσκήνιο.


Ένα από αυτά είναι ο παίκτης που έγινε σίριαλ το περσινό καλοκαίρι. Αναφερόμαστε στον Κάρλος Σάντες, το όνομα του οποίου βγήκε και πάλι στην επιφάνεια.


Ο Κολομβιανός άσος έκανε μέτρια σεζόν με την Βαλενσιέν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς, ενώ μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τη γαλλική ομάδα!


Το δεύτερο όνομα που παίζει δυνατά και γράφει γι αυτόν ο Τύπος στην Αργεντινή, είναι αυτό του Κριστιάν Τσάβες.


Κόπια του Ιμπαγάσα
Ο 26χρονος άσος στο σουλούπι θυμίζει αρκετά τον Ιμπαγάσα, ενώ αγωνίζονται και την ίδια θέση. Είναι διεθνής με την Αργεντινή και μετρά 132 εμφανίσεις (με 10 γκολ) σε τέσσερα χρόνια με την Μπόκα Τζούνιορς.


Τα δημοσιεύματα μιλούν για πρόταση 3 εκ. ευρώ την οποία έχει κάνει ο Ολυμπιακός, με την Μπόκα να προσφέρει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστών με 2.5 εκ. ευρώ.

Και Σόλιντ!
Ο "Πρωταθλητής" αναφέρει το Σάββατο πως ένας παλιός γνώριμος είναι στα υπόψιν για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μιλάμε για τον Τροντ Σόλιντ που, σύμφωνα με την εφημερίδα, βρίσκεται στη μεγάλη λίστα του Ολυμπιακού. Ο Νορβηγός πήρε πρωτάθλημα στην Ελλάδα με άνεση, όμως πλήρωσε την κακή παρουσία στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου