Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σε τροχιά πλέι οφ ο Πιερικός

Ο Πιερικός νίκησε με 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα και μπήκε και πάλι σε τροχιά πλέι οφ. Με νίκες προχώρησαν Βέροια και Πανθρακικός. Εξασφάλισε την παραμονή η Αναγέννηση Γιαννιτσών.


Σε τροχιά πλέι οφ βρίσκεται κιαι πάλι ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο της πέρασε από τον Εύοσμο επικρατώντας με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα και είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, με νίκης συνέχισαν οι πρωτοπόροι Βέροια και Πανθρακικός στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής. Η Βέροια νίκησε με 2-1 στην Άμφισσα τον Φωκικό, ενώ ο Πανθρακικός με 2-0 στην Επανομή την Αναγέννηση Επανομής.

Αγροτικός Αστέρα και Φωκικός μετά τις ήττες από Πιερικό και Βέροια βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς παλεύουν για την μια θέση που οδηγεί στην Football League 2 (σ.σ. έχουν ήδη υποβιβαστεί Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας).

Ο Πανσερραϊκός σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Παναχαϊκής (9 σερί νίκες) επικρατώντας με 3-1 και αύξησε τις ελπίδες του στο κυνήγι του Πιερικού για μια θέση στα πλέι οφ, όπως και η ΑΕΛ Καλλονής που νίκησε στα χαρτιά (3-0) τον Διαγόρα.

Την παραμονή τους στην Football League, εξασφάλισαν οι Ηρακλής Ψαχνών (3-0 τον Βύζα Μεγάρων) και η Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-1 τον Πλατανιά).

Η Καλλιθέα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς μετά τη νίκη στα χαρτιά (3-0) επί του Εθνικού Αστέρα, ενώ στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής, Θρασύβουλος και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου