Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σκέφτονται ανταλλαγή Τόρες με Φαλκάο στην Τσέλσι

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Τσέλσι εξετάζει το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, με τον Φερνάντο Τόρες να συμπεριλαμβάνεται στα έμψυχα ανταλλάγματα.


Την περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού εξετάζουν στην Τσέλσι.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αν δεν ανανεώσει, τότε οι "μπλε" θα κινηθούν για έναν ακόμη φορ.

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα είναι αν στην περίπτωση αποχώρησης του Ιβοριανού αποκτηθεί ένας επιθετικός για να παίζει βασικός ή αν η ομάδα θα εμπιστευτεί τον Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός μπορεί να έχει παρουσιαστεί φανερά βελτιωμένος τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Υπάρχουν πολλοί που τον αμφισβητούν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα σενάριο θέλει την Τσέλσι να είναι διατεθειμένη να τον δώσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να αποκτήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκεται από το περσινό καλοκαίρι στο στόχαστρο των Λονδρέζων και δεν αποκλείεται φέτος να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Δεδομένου, όμως, πως δόθηκαν 40 εκατομμύρια από την Ατλέτικο για να τον αποκτήσει, το ποσό που θα ζητήσει θα είναι πολύ υψηλό. Έτσι οι άνθρωποι της Τσέλσι έχουν σκεφτεί να προσφέρουν τον Τόρες ως έμψυχο αντάλλαγμα μαζί με 15 εκατομμύρια λίρες (περίπου 19 εκατομμύρια ευρώ), ώστε να μη χρειαστεί να δαπανήσουν ένα υπέρογκο ποσό.

Πάντως, να σημειωθεί πως ο Φαλκάο είχε δηλώσει πριν τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ πως θα ήθελε να παραμείνει στο "Βιθέντε Καλντερόν", θέση στην οποία εμμένει αν κρίνει κανείς από τη σύντομη τοποθέτησή του επ' αυτού στην "AS", στην οποία είπε: "Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στην Ατλέτικο Μαδρίτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου