Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"Χάλασε" του Πασιένσια

Λίγο πριν τις υπογραφές "χάλασε" η συμφωνία με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, έτσι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνει προπονητή


Ο Ντομίνγκος Πασιένσια βρέθηκε μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, αλλά τελικά δεν θα καθίσει στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πορτογάλο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας για την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών, αλλά η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη.

Δύο ήταν οι βασικοί λόγοι και κανένας από τους δύο δεν ήταν οικονομικός. Αρχικά οι τρελές απαιτήσεις του Ντομίνγκος όσων αφορά στο τεχνικό προσωπικό, αλλά και ένα μυστικό του.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στις απαιτήσεις, ζήτησε να έχει 7-8 άτομα στο τεχνικό του επιτελείο, ενώ όσον αφορά στο μυστικό του, έχει να κάνει ότι ουσιαστικά ακόμη δεσμεύεται με την Σπόρτινγκ.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως ακόμη δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο, καθώς δεν έχει αποδεσμευτεί πλήρως από την ομάδα της Λισαβόνας.

Έχει απομακρυνθεί από τον πάγκο της Σπόρτινγκ από τον Φεβρουάριο, αλλά φαίνεται πως οι δύο πλευρές δεν έχουν λύσει το συμβόλαιο λόγω αποζημίωσης, ψάχνοντας ακόμη να βρουν το ποσό που θα συμφωνήσουν για το... οριστικό διαζύγιο.

Το γεγονός ότι ο Πασιένσια δεν το είχε πει αυτό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού στις διαπραγματεύσεις, αλλά και οι τρελές απαιτήσεις του για το επιτελείο του, έκαναν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βάλει "τέλος" στην υπόθεση, αν και ουσιαστικά υπήρχε συμφωνία και έλειπαν μόνο οι υπογραφές.

Φαίνεται λοιπόν πως επιστρέφει στο προσκήνιο η ισπανική λύση, με τα γνωστά ονόματα των Μίτσελ (Σεβίλλη), Χουάν Μαρτίνεθ (Λεβάντε) και Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ (Ράγιο Βαγεκάνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου