Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Θέλει Τουρέ η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo" ο Γιαγιά Τουρέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Γιαγιά Τουρέ σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo".

Ο Ιβοριανός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι, στέφθηκε πρωταθλητής Αγγλίας και όλα αυτά μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από τους Μαδριλένους.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας είναι προβληματισμένοι με την ποιότητα της μεσαίας τους γραμμής, αφού κανένας εκτός του Τσάμπι Αλόνσο δεν έχει θαμπώσει με την παρουσία του. Ο Νουρί Σαχίν, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι, δεν έδειξε πως μπορεί να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών που υπήρχαν, ενώ οι Σάμι Κεντίρα και Λασανά Ντιαρά δεν έχουν κάνει τη διαφορά.

Η ποιότητα του Τουρέ είναι δεδομένη, όπως και η ηγετική του φυσιογνωμία, επομένως, η απόκτησή του θα βοηθούσε σημαντικά τη Ρεάλ. Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, Σεΐχη Μανσούρ, γεγονός που θα μπορούσε να διευκολύνει τη μεταγραφή.

Ωστόσο, δεν είναι και λίγα τα εμπόδια με πρώτο τη συμπάθεια του ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα. Ο Ιβοριανός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους "μπλαουγκράνα", ενώ έχει δηλώσει πως θα ήθελε να κλείσει εκεί την καριέρα του. Επιπλέον,  το συμβόλαιό του στους "πολίτες" είναι πολύ υψηλό και θα έπρεπε πιθανότατα να δεχτεί μείωση για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πολύ δύσκολα θα συναινούσε στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου