Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Έτο: "Μεγάλη συγνώμη στον κόσμο"

Ο Αραούχο Έτο απολογείται μέσω του Football-ista στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την κατάρρευση της ομάδας στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ.


Ούτε ο ίδιος, ούτε οι συμπαίκτες του ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ στα φετινά πλέι οφ κι αυτό το αναγνωρίζει με τις δηλώσεις που κάνει στο Football-ista
Ο λόγος για τον Αραούχο Έτο με τον οποίο το Football-ista συνομίλησε λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Καταρχήν, διευκρίνισέ μας κάτι. Σε είδαμε να διαμαρτύρεσαι έντονα για το φάουλ που σου χρέωθηκε πάνω στο Γιαννούλη και από το οποίο προήλθε η φάση του γκολ του Ατρομήτου. Γιατί το έκανες;
"Δεν του έκανα τίποτα, δεν τον ακούμπησα. Έπεσε μόνος του και σφύριξε ο διαιτητής". 

  • Ποιος είναι ο απολογισμός που κάνεις για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ;
"Ξεκινήσαμε καλά, μετά από τα τρία πρώτα ματς βρεθήκαμε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο τέλος, όμως, δεν τα καταφέραμε και καταλήξαμε τελευταίοι. Δεν τελείωσαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε".
  • Τι φταίει γι' αυτή την αρνητική κατάληξη της πορείας ομάδας στα πλέι οφ;
"Εμείς φταίμε για την εξέλιξη που είχαν τα πράγματα στα πλέι οφ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε και όσο απαιτούσαν τα παιχνίδια. Γι' αυτό και τα χάσαμε με αποτέλεσμα να τερματίσουμε τελευταίοι και να κλείσουμε με άσχημο τρόπο τη φετινή περίοδο".
  • Θα 'θελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ τώρα που η χρονιά έκλεισε;
"Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο. Έπρεπε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι και δεν το κάναμε. Ελπίζω την καινούρια χρονιά να ξεκινήσουμε καλύτερα και να φθάσουμε πιο ψηλά σε σχέση με πέρυσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου