Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μιραλάς: "Σήμερα στον Ολυμπιακό, αύριο..."

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.


Οι τελευταίες δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς μάλλον μπορούν να χαρακτηριστούν ως αντιφατικές, αφού τη μία ισχυρίζεται πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την άλλη αφήνει ορθάνοικτη την πόρτα της εξόδου.

Με δηλώσεις του από την προετοιμασία του Βελγίου στην Αυστρία όπου βρίσκεται, τόνισε πως σήμερα είναι στον Ολυμπιακό, όμως αύριο κανείς δεν ξέρει που θα παίζει.

Μιλώντας αρχικά για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόνισε: "Είμαι κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά θα επανέλθω γρήγορα. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για την Εθνική ομάδα και εύχομαι να κερδίσουμε τα δυο επόμενα ματς. Ειδικά αυτό στο Γουέμπλεϊ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα ως ο παίκτης της σεζόν στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τώρα παίζω στον Ολυμπιακό, αύριο ίσως όχι.
Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται γρήγορα. Η Πρέμιερ Λιγκ και η Μπουντεσλίγκα είναι καλές περιπτώσεις, έχει δυνατά ματς και βελτιώνεσαι. Όταν αποχωρήσει θα είναι για ένα μεγάλο κλαμπ". 





















 (οι δηλώσεις είναι στο site Sportwereld.be)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου