Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Πλάκα με τον Κουίνσι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του ένα σενάριο με τον Γκανέζο του ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό.


ΓΙΑ σκεφθείτε, πάντως, να έκανε καμία πλάκα ο Μαρινάκης και να τσίμπαγε τον Κουίνσι από τον Παναθηναϊκό! Άλλωστε, δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο…
 
Μετά το Μανωλά από την ΑΕΚ, να έπαιρνε, επίσης ελεύθερο και τον Κουίνσι από τον Παναθηναϊκό. Όπως και να το κάνουμε, θα ήταν χοντρή πλάκα, ειδικά τώρα που στον ΠΑΟ είναι μπροστάρης ο άσπονδος φίλος του ο Αλαφούζος. Θα ήταν ένα ηχηρό πλήγμα για τη νεοσύστατη παναθηναϊκή συμμαχία.
 
Αγωνιστικά, ο Γκανέζος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό κύρια με τη διεισδυτικότητα και την ικανότητά του να φτιάχνει φάσεις (10 ασίστ στο περασμένο πρωτάθλημα) κι όχι τόσο στο σκοράρισμα (τέσσερα γκολ). Όχι ότι είναι κανένας…σούπερ κυνηγός (εντυπωσιακός, αλλά πολύ ασταθής), όμως να έχει η ομάδα μία εξτρά καλή επιλογή από τα άκρα, μαζί με Μιραλάς, Αμπντούν, Βλαχοδήμο και Φετφατζίδη. Η, μία δυνατότητα να παίξει σέντερ φορ ο Μιραλάς.
 
Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο τις εντυπώσεις θα εξυπηρετούσε μία τέτοια κίνηση, καθώς ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις σέντερ φορ (Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ντιόγο, Μήτρογλου) και τέσσερις ακραίους επιθετικούς. Με την παραμονή και των οκτώ αυτών παικτών, δύσκολα χωράει 9ος (!) παίκτης για τρεις θέσεις της ενδεκάδας. Θα πρέπει να πουληθεί κάποιος πρωτοκλασάτος για να έχει νόημα, επί του αγωνιστικού κομματιού, μία μεταγραφή Κουίνσι.
 
Τέλος πάντων, να ξεκαθαρίσω πως δεν ξέρω κάτι. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός τις προάλλες είχε κάνει διάψευση, με το που γράφτηκε το όνομα του Κουίνσι ως στόχος του. Ένα σενάριο γράφω, εντελώς θεωρητικά. Μία ωραία πλάκα την οποία θα μπορούσε να κάνει ο Μαρινάκης στον…φίλο του τον Αλαφούζο. Δυνητικά.
 
Μην το πάρουν στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και το βράδυ (γιατί διαβάζω ότι απόψε θα απαντήσει), αν τελικά μείνει ο Γκανέζος, και αρχίσουν και γράφουν, «ήθελε να μας τον κλέψει ο Μαρινάκης, τον πήραμε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού!» κι άλλα τέτοια «κουλά». Εξηγούμαι, ώστε να μην παρεξηγούμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου