Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Κοντά στον Μπανγκουρά

Κοντά στην απόκτηση του Μουσταφά Μπανγκουρά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός από την Σιέρα Λεόνε αναμένεται πιθανότατα την Δευτέρα (9/8) στο Άρμεμ, όπου θα συζητήσει την προοπτική συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.


Ο πρώην επιθετικός του Πανσερραϊκού διαμένει μόνιμα στις Βρυξέλες και είναι θέμα απλά διαδικαστικό ο χρόνος της άφιξής του στην Ολλανδία. Οι συζητήσεις θα γίνουν στην βάση ενός διετούς συμβολαίου με πολύ οικονομικούς όρους για τον ΠΑΟΚ. Πάντως, οι διαπραγματεύσεις είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο και ο Αφρικανός επιθετικός βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ.

Ο Δώνης θεωρεί ευκαιρία τον Μπανγκουρά, αλλά επειδή έχει δείξει κρούσματα απειθαρχίας στον Πανσερραϊκό, θα υπάρξει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του, το οποίο θα λύνεται αυτοδικαίως με το πρώτο παράπτωμα από τον Αφρικανό επιθετικό.

Ο Μπανγκουρά έπαιξε στην Κύπρο σε Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια, Πάφο, Απόλλωνα πριν καταλήξει στον Πανσερραϊκό. Το νεαρό της ηλικίας του και το γεγονός ότι είναι ελεύθερος, ήταν τα ελκυστικά στοιχεία που οδήγησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην επιλογή του.

Ο επιθετικός από την Σιέρα Λεόνε θα προστεθεί στο ρόστερ των επιθετικών, δίπλα στους Αθανασιάδη, Γιάννου και Παπάζογλου. Η απόκτησή του αποφασίσθηκε για λόγους ασφαλείας και για παν ενδεχόμενο, ιδίως από την στιγμή που το μέλλον του Σαλπιγγίδη στην Τούμπα είναι ακόμα εξαιρετικά αβέβαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου