Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πρώτη νίκη για Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη!

Οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά, επικρατώντας με 2-1 των Ρωσίδων Βάσινα/Βοζακόβα.


Το ελληνικό δίδυμο δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να νικήσει τις Ρωσίδες, που για ένα ακόμα παιχνίδι απέδειξαν πως είναι "σκληρό καρύδι".
Μάλιστα, οι Βάσινα/Βοζακόβα κατέκτησαν το 1ο σετ με 21-18, πεισμώνοντας τις Ελληνίδες, που πήραν πολύ εύκολα το 2ο σετ με 21-13.

Το τάι μπρέικ εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τις Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη να επικρατούν στο τέλος με 15-12 και να παίρνουν την πρώτη τους νίκη.

Να σημειωθεί ότι μετά την πρωινή νίκη των Κινέζων Ξούε/Τζανγκ Ξι επί των Ελβετίδων Κουν/Τσούμκερ με 2-1 (21-18, 16-21, 15-8), και οι τέσσερις ομάδες έχουν από μία νίκη και μία ήττα.

Επόμενο παιχνίδι για τις Ελληνίδες είναι την Τετάρτη στις 11:00 ώρα Ελλάδος κόντρα στις Κινέζες και με νίκη εξασφαλίζουν την είσοδό τους στις "16". Σε περίπτωση ήττας, θέλουν ήττα των Ρωσίδων από τις Ελβετίδες, προκειμένου να καταλάβουν την 3η θέση του ομίλου και να διεκδικήσουν έστω μέσω των μπαράζ την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου