Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

"Πλησιάζει στη Ρόμα ο Τοροσίδης"

Νέο ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ρόμα, αναφέροντας πως ο Βασίλης Τοροσίδης πλησιάζει σιγά-σιγά στην "αιώνια" πόλη, καθώς είναι έτοιμος να πάρει την πτήση από Αθήνα ώστε να φτάσει στην ιταλική πρωτεύουσα, για να ενσωματωθεί στο ρόστερ της νέας του ομάδας.


Οι Ιταλοί επισημαίνουν πως ο 27χρονος Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ είναι επιλογή του προπονητή της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν, με τον τεχνικό των Ρωμαίων να ελπίζει πως ο Βασίλης Τοροσίδης θα μπορέσει να ενισχύσει όπως πρέπει τα άκρα της άμυνας των τζαλορόσι, χαρακτηρίζοντας την απόκτηση του αναγκαία.

Το ιταλικό σάιτ, calcioline, αναφέρει πως ο Βασίλης Τοροσίδης αναμένει την θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων, ώστε να πάρει μεταγραφή στη Ρόμα και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ γίνεται επισήμανση πως το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή με τον Ολυμπιακό λήγει το 2013, γεγονός το οποίο βοηθάει στην θετική έκβαση της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, οι Ιταλοί τονίζουν πως αρχικά ο παίκτης κοστολογήθηκε κοντά στα 6.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, ενώ σχολιάζουν πως για τον Τοροσίδη πρόσφατα ενδιαφέρθηκαν τόσο ομάδες από το αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και από το γερμανικό.

Στο τέλος του κειμένου αναφέρουν πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις για το αν τελικά ο Βασίλης Τοροσίδης θα πάρει μεταγραφή στη Ρόμα ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου