Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Υπάρχει διαφορά με Μάντζιο, αλλά...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μάντζιου με τον Θωμά Μαύρο και τον Βασίλη Τσιάρτα. Έπίσημη πρόταση της ΑΕΚ προς τον Έλληνα επιθετικό. Θα συνεχιστούν οι συζητήσεις.


Όπως ήταν γνωστό από την Τρίτη (25/7) που είχε αναβληθεί η συνάντηση ανάμεσα στον Τσιάρτα και τον Βαγγέλη Μάντζιο, σήμερα το πρωί θα υπήρχαν οι τελικές συζητήσεις για την πιθανότητα να μεταγραφεί ο διεθνής επιθετικός στην ΑΕΚ.
Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα και συζήτησε για την μεταγραφή του στον δικέφαλο. Η πλευρά της Ένωσης έκανε την επίσημη πρόταση προς τον παίκτη, αλλά υπάρχει διαφορά από τα θέλω του Μάντζιου.

Λίγο μετά τις 12:30 το ραντεβού ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις τελικές εξελίξεις της υπόθεσης. Όπως διαρρέει μέσα από την ΠΑΕ, "έγινε μια πρώτη επίσημη πρόταση, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν".

Το Football-ista παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει για την έκβαση της. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και μέσα στην ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου