Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Το θέμα Τσουκαλά στο προσκήνιο

Πιθανό νέο ραντεβού σήμερα με τον Τσουκαλά, ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για τον 24χρονο μέσο


Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του Σταύρου Τσουκαλά (όπως και αυτά των Λευτέρη Σακελλαρίου και Παναγιώτη Κουρδάκη στον ΠΑΟΚ).

Ο παίκτης είναι εκτός πλάνων Δώνη, η ΠΑΕ θέλει να λύσει τη συνεργασία μαζί του, προς το παρόν, όμως, λύση δεν έχει βρεθεί, αφού δεν υπάρχει πρόταση που να καλύπτει οικονομικά τον 24χρονο μέσο. 

Για τον Τσουκαλά, όπως είναι γνωστό, έχει ενδιαφερθεί η ΑΕΚ, αλλά τα χρήματα που του προσφέρει δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του, ενώ την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του έχουν εκδηλώσει η Βέροια και ο ΠΑΣ Γιάννινα (με τις ευλογίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), χωρίς όμως να υπάρχει εξέλιξη.

Πιθανόν σήμερα να γίνει ένα νέο ραντεβού του Γιώργου Γεωργιάδη με τον Τσουκαλά και τον εκπρόσωπό του προκειμένου να αναλυθούν και πάλι τα δεδομένα στην περίπτωσή του και να αναζητηθεί η χρυσή τομή.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε δείξει μέχρι σήμερα διάθεση να συνεισφέρει οικονομικά προκειμένου να καλυφθεί μέρος του σχετικά υψηλού συμβολαίου του (120.000 ευρώ για τη νέα σεζόν) και να πάει δανεικός, δεν αποκλείεται, όμως, να καταφύγει σ' αυτή την πρακτική για να βρεθεί τελικά λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου