Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Οι "καυτές" διακοπές του Μπαλοτέλι στην Ιμπίθα!

Τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν πάθει... ψύχωση με τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον ακολούθησαν μέχρι την Ιμπίθα, όπου τον "ξετρύπωσαν" να κάνει τζετ-σκι με την συντροφιά "καυτής" ξανθιάς (photos)!


Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε έξτρα άδεια στον Μάριο Μπαλοτέλι μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Euro 2012 με την Εθνική Ιταλίας και ο "Σούπερ Μάριο" φροντίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή από τη φετινή καλοκαιρινή του νιρβάνα.
Η τελευταία στάση του 21χρονου Ιταλού επιθετικού φαίνεται πως είναι στην Ιμπίθα (γνωστή ως Ίμπιζα) της Ισπανίας, με τους παπαράτσι της Daily Mail να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και να απαθανατίζουν άκρως ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του μαζί με την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη πάνω σε τζετ-σκι.
  
 Αυτό είναι ουσιαστικά το τρίτο μέρος της δημοσιογραφικής "παράκρουσης" που επικρατεί στο Νησί αναφορικά με τον Μπαλοτέλι, μετά τις αποκαλύψεις της Mirror για τις "καυτές" διακοπές του Μπαλοτέλι στο Σεν Τροπέ αλλα και το κείμενο της Sun για την επίσκεψή του στο πάρκο ψυχαγωγίας του Γκάρνταλαντ.

"Η πρώην σύντροφός του είναι έγγυος και επιμένει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Αυτό όμως δεν εμποζίζει τον Μάριο Μπαλοτέλι από το να διασκεδάζει.
Ο Ιταλός επιθετικός συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στο τουριστικό θέρετρο της Ιμπίθα και έχει μπόλικη γυναικεία παρέα.

Εντοπίστηκε μάλιστα την Πέμπτη να έχει δίπλα του αρκετές αιθέριες υπάρξεις σαν να μην τον απασχολούσε τίποτα άλλο στον κόσμο", έγραψε χαρακτηριστικά σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail.

Πρόταση 1.000.000 λιρών για γυμνή φωτογράφηση στη Φίκο
Όσον αφορά στη Ραφαέλα Φίκο, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Βενετία μαζί με τον αδερφό και τη μητέρα της, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Star" θα έχει χρόνο να σκεφτεί μία άκρως δελεαστική πρόταση που της έγινε.

Συγκεκριμένα, αγγλικό περιοδικό επικοινώνησε με τους ατζέντηδές της και προσέφερε το ποσό 1.000.000 λιρών για να εμφανιστεί η 27χρονη Ιταλίδα σε ένα εξώφυλλο "αλά Ντέμι Μουρ", δηλαδή γυμνή με την φουσκωμένη κοιλιά της σε πρώτο πλάνο (κάτι που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια η Αμερικανίδα ηθοποιός).

  • Η Ραφαέλα Φίκο στη Βενετία (pics)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου