Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Όλες οι μεταγραφές στο Football-ista !!

Πήρε Φάμπιο Μπορίνι η Λίβερπουλ, Ντάνιελ Πράνιτς η Σπόρτινγκ, Μπουράκ Γιλμάζ η Γαλατάσαράι, Μαϊκοζουέλ η Ουντινέζε και Κουμόρτζι η Γκενκ.


Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η Λίβερπουλ, καθώς απέκτησε τον 21άχρονο διεθνή Ιταλό στράικερ, Φάμπιο Μπορίνι, από την Ρόμα με 13.300.000 ευρώ.

Η Ρόμα πριν λίγες μέρες με 4.900.000€ είχε αποκτήσει από την Πάρμα το υπόλοιπο 50% του Μπορίνι από την Πάρμα, η οποία πέρσι τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο (από την Τσέλσι)!

Παρελθόν αποτελεί από την Λίβερπουλ ο Μάξι Ροντρίγκες που πήρε στην Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ ο Πάολο Γκερέρο άφησε το Αμβούργο και πήγε στην Κορίνθιανς (επίσημα).
Στην Σπόρτινγκ ο Πράνιτς

Ο 30άχρονος διεθνής Κροάτης μέσος, Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου, υπέγραψε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Και Μπουράκ Γιλμάζ η Γαλατάσαράι

Μετά τους Νορντίν Αμραμπάτ και Χαμίτ Αλτιντόπ την Πέμπτη, η Γαλατάσαράι απέκτησε την Παρασκευή και τον Μπουράκ Γιλμάζ.

Πρόκειται για τεράστια μεταγραφή, η οποία κόστισε μόλις 5.000.000 ευρώ, καθώς αυτή ήταν η ρήτρα του συμβολαίου! Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Τραπεζούντας είναι να έχει 25% αν πουληθεί ο 26άχρονος στράικερ.

Ήταν στην Μπεσικτάς από το 2006 μέχρι το 2008 και στην Φενέρμπαχτσε από το 2008 μέχρι το 2010 (ενδιάμεσα 6 μήνες στην Μανίσασπορ) χωρίς επιτυχία, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια στην Τράμπζονσπορ έγινε απλά ο καλύτερος Τούρκος στράικερ, ενώ πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 33 γκολ.

Ο Νορντίν Αμραμπάτ πάντως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ ο Χαμίτ Αλτιντόπ υπέγραψε το συμβόλαιό του έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ η Ρεάλ πήρε για την παραχώρησή του 3.500.000 ευρώ.


  • Μαϊκοζουέλ στην Ουντινέζε
Η Ουντινέζε έφερε πίσω στην Ευρώπη τον Μαϊκοζουέλ, καθώς τον απέκτησε από την Μποταφόγκο με 5.500.000 ευρώ.

Ο 26άχρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος είχε παίξει την περίοδο 2009-2010 στην Χόφενχαϊμ και μετά από δύο χρόνια στην Μποταφόγκο, επιστρέφει στην Ευρώπη.
Στην Γκενκ ο Κουμόρτζι

Ο πρώην του Πανιωνίου, Μπέναρντ Κουμόρτζι, θα συνεχίσει την καριέρα του Βέλγιο. Ακόμη δεν είναι επίσημο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γκενκ με 700.000 ευρώ απέκτησε τον 27άχρονο Γκανέζο μέσο από την Ντιζόν.
Γενικά στοιχεία

Σε αυτό το κομμάτι ενημερώνεστε καθημερινά για κάθε μεταγραφική κίνηση, ενώ έχετε πάντα στην διάθεσή σας αναλυτική λίστα με όλες τις κινήσεις.

Σε αυτήν την λίστα αναφέρονται όλες οι ομάδες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας, όπως και οι σημαντικότερες ομάδες από Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία.

Πέραν από το αρχικό κείμενο στο οποίο θα γίνεται μια γενική αναφορά στην δραστηριότητα της ημέρας, στην αναλυτική λίστα θα ξεχωρίζουν εύκολα οι σημερινές μεταγραφές, καθώς θα έχουν κόκκινο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου