Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

"Μπαμ" με Αρμέρο η Γιουβέντους

Μετά τους Ίσλα και Ασαμόα, η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά και σε τρίτο παίκτη από την Ουντινέζε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, τον Πάμπλο Αρμέρο. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιντερνετικής έκδοσης της Tuttosport (πάντα καλά ενημερωμένη όσον αφορά σε θέματα των Τορινέζων), η μετακίνηση του Πάμπλο Αρμέρο από την Ουντινέζε στη Γιουβέντους δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά είναι ουσιαστικά θέμα χρόνου να γίνει.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, ο Κολομβιανός αριστερός εξτρέμ θα πάρει μεταγραφή στους πρωταθλητές Ιταλίας με τη μορφή δανεισμού, ενώ η "βέκια σινιόρα" θα έχει οψιόν ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ουσιαστικά, η Γιουβέντους θα κάνει το ίδιο ακριβώς που έπραξε και στις περιπτώσεις των Σιμόνε Πέπε και Μάρκο Μότα, τους οποίους απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια και πάλι από τους "φριουλάνι".

Ουσιαστικά ο Αρμέρο θα διεκδικήσει μαζί με τον Ντε Τσέλιε τη φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της Γιουβέντους, αντικαθιστώντας τον Μαρσέλο Εστιγκαρίμπια που θα επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου