Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Free Mέλμπεργκ

Τέλος κι επίσημα φαίνεται ότι μπαίνει στις σχέσεις Ολυμπιακού και Μέλμπεργκ, αφού το συμβόλαιο του παίκτη έληξε, ψάχνοντας ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 
Το σίριαλ Μέλμπεργκ φτάνει στο φινάλε του -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την στιγμή που ο παίκτης, απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του. 

Επιθυμία βέβαια των πρωταθλητών ήταν να πορευτούν μαζί οι δύο πλευρές για έναν ακόμα χρόνο, έχοντας άλλωστε καταθέσει και πρόταση στον Σουηδό, η οποία κι έφτανε μαζί με τα μπόνους περίπου στα 1,3 εκ. ευρώ.

Ο έμπειρος αμυντικός ωστόσο δεν έδωσε ποτέ απάντηση, οδηγώντας τους Πειραιώτες να βρίσκονται εδώ και μερικό καιρό στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. 

Υπαρκτό πάντως είναι το ενδεχόμενο σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει κάποια από τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Μέλμπεργκ, να γίνει επαναπρόσεγγιση από τον μάνατζερ του στους «ερυθρόλευκους», αν και όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις πλέον ανάμεσα σε ομάδα και ποδοσφαιριστή έχουν... ψυχρανθεί σε τέτοιο βαθμό, που το διαζύγιο μοιάζει με μονόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου