Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Τσάβι: "Ακόμη πεινασμένοι"

Ο Τσάβι δήλωσε πως η Ισπανία πρέπει να δείξει στον τελικό με την Ιταλία πως είναι ακόμη πεινασμένη για τίτλους, ενώ χαρακτήρισε τυχερό τον εαυτό του διότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.


Ο Τσάβι στην συνέντευξη τύπου εν όψει του τελικού του Euro 2012 τόνισε πως η Ισπανία πρέπει κόντρα στην Ιταλία να δείξει πως είναι ακόμη πεινασμένη για διακρίσεις.

"Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε κερδίσει το Μουντιάλ και το Euro τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ακόμη πεινασμένοι", ανέφερε ο μέσος της Μπαρτσελόνα.

"Δίνουμε προτεραιότητα στο ταλέντο, παρά στο φυσικό παιχνίδι. Το απολαμβάνουμε εμείς, οι φίλαθλοι και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου".

"Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω πολύ τυχερός που έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Παίζεται πλέον περισσότερο με μυαλό και τεχνική, όπως παίζει ο Πίρλο, ενώ αν ήταν όπως παλιά που έπαιζαν περισσότερο ρόλο τα φυσικά προσόντα, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μένα".

"Αν μας έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα φτάναμε κοντά στο να νικήσουμε 3η σερί μεγάλη διοργάνωση δεν θα τον πιστεύαμε. Έχουμε κερδίσει πολλά και αύριο έχουμε μια ευκαιρία για ακό9μη περισσότερα. Είμαστε πολύ χαρούμενη με το πως εξελίχθηκαν τα τελευταία χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου