Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

«Κόλλησε» στο μηδέν η Μάδεργουελ

Πρεμιέρα στην Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας, με την Μάδεργουελ να παρουσιάζεται χωρίς φρεσκάδα και να «κολλάει» στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στη νεοφώτιστη Ρος Κάουντι.

 
Η Ρος Κάουντι υποδέχθηκε την Μάδεργουελ στο Dingwall, κατάφερε να περιορίσει την αντίπαλό της και έμεινε αήττητη για 35ο σερί αγώνα πρωταθλήματος (κέρδισε φέτος την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ)! 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως εκείνοι που είχαν τις καλύτερες στιγμές ήταν οι γηπεδούχοι, που αποδείχθηκαν πολύ επικίνδυνοι στα στημένα.

Τόουκλι και Μένρο θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στο γκολ, με την καλύτερη ευκαιρία της Μάδεργουελ να χάνεται από τον Χίτζον, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ. 

Η εικόνα ήταν η ίδια μέχρι το τέλος, με τους παίκτες του ΜακΚολ να μην έχουν καθαρό μυαλό και να μοιάζουν κουρασμένοι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το τελικό 0-0 άφησε σαφώς ικανοποιημένους μόνο τους γηπεδούχους, που πήραν τον βαθμό απέναντι στην 3η της βαθμολογίας πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου